Acasă Stiri Android Si Noutati Huawei raspunde la probleme de display ale lui Mate 20 PRO

Huawei raspunde la probleme de display ale lui Mate 20 PRO

4

In mediul online, au aparut de curand o serie de imagini ce pareau a ilustra unele probleme pe care telefonul Huawei Mate 20 PRO le-ar avea cu ecranul. Avand in vedere ca detin acum acest telefon, imediat m-am dus la el si l-am testat in conditii identice.

Nu am intampinat nici cea mai mica problema cu acest display, ba din contra. Este un AMOLED pur si simplu superb. Este adevarat ca poate au existat cateva probleme izolate, insa nu cred ca este vorba despre ceva ce se poate generaliza.

Pe scurt, cativa posesori de Huawei Mate 20 PRO au acuzat o problema, pete verzui sau galbui ar aparea in anumite conditii in zona curburii ecranului. Acestea se observa in special daca privesti telefonul din anumite unghiuri si in anumite conditii de iluminare ambientala. Iata si poza de mai jos ce expune presupusa problema a telefonului Huawei:

Rapid, a aparut si raspunsul producatorului:

“The Mate 20 Pro uses an industry-leading flexible OLED screen featuring special design curved edges for an enhanced visual experience and holding comfort. This may lead to slight discolouration when viewed from different angles. In extremely dim lighting conditions, when the screen brightness is too low, or when using dark wallpapers, these differences can be exaggerated. If the colour cast affects your normal use, take your phone to an authorized Customer Service Center for assistance.”

Mate 20 Pro foloseste un ecran OLED flexibil, cu un design flexibil, cu margini special curbate pentru o experiența vizuala îmbunatatita pentru un confort sporit. Acest lucru poate duce la o ușoara decolorare atunci cand panoul este privit din unghiuri diferite. În condiții de iluminare extrem de scazute si cand luminozitatea ecranului este setata la o valoare mai mica sau cand se utilizeaza imagini de fundal intunecate, aceste diferente pot fi mai mari. Daca distributia de culori afecteaza utilizarea obisnuita, puteti sa duceti telefonul intr-un service autorizat pentru asistenta.

4 COMENTARII

  1. Cârcotași vor fi mereu, fie că este vb de acest telefon sau altul sau o placa video sau orice produs. Păreri sunt și pro și contra, niciodată nu va fi ceva unanim apreciat. Eu dețin ceva mai ieftin, un mi max 3 după ce pentru două luni am folosit un mi max 2 pe care i le am dat soției. M am îndrăgostit de seria mi max și cu toate că , să știi, prietenii, colegii îmi spun că e mare , că e ” cizma” că e nush cum, nu mi pasa atâta vreme cât pentru mine e cel mai bun telefon. Așa că, important e să ți cumperi ceea ce ți place și să nu ai tu personal cu probleme cu ce ți ai cumpărat, pentru că păreri și idei și defecte* din partea altora vor fi mereu . O zi buna.

  2. Într-adevăr, după câteva zile mi-au apărut acele pete, plus ca ecranul o ia razna când lumina se stinge, pornește o clipire verzuie, practic ecranul clipește tot… pt o secunda doua… O sa îl duc în service.

  3. Eu am pățit-o cu p20 lite chiar mi-a aparut o pata sus in colt galbuie si touchscreen-ul o lua razna pentru cateva secunde, nu functiona si apasa el singur si deschidea aplicații etc… Am schimbat display-ul cu totul si functioneaza perfect ca nou, tin sa va reamintesc ca aceea pata a aparut cam la o săptămână dupa ce l-am cumparat nou de pe emag…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here