Connect with us

Stiri despre telefoane

Detaliile din spatele lui Allview X6 Xtreme, comunicat oficial

Published

on

Detaliile din spatele lui Allview X6 Xtreme, cel mai nou dar si cel mai performant telefon Allview. Asa cum deja stiti, l-am prezentat in premiera pe androidro.ro, a fost vorba despre un review si despre un concurs.

Din materialele video si text pe care le-am scris pe site, ati aflat cam tot ceea ce trebuie sa stiti despre acest telefon mobil. Insa, cei de la Allview il cunosc cel mai bine. Si tot ei vin acum cu cateva detalii legate de anumite functii. Sa spunem ca sunt mici secrete, le vedeti si voi acum (comunicat oficial):

preview concurs, super smartphone de la allview!

“Noul X6 Xtreme a depășit barierele care au stat până acum în calea integrării unui display de tip full view, găsind soluții inovative de integrare a camerelor, senzorilor și a receiver-ului audio.

Advertisement

Prin miniaturizarea senzorilor, s-a reușit dispunerea acestora pe suprafețe foarte mici. Senzorul de proximitate este amplasat în partea superioara și ocupa mai puțin de 1mm lățime. Cel de de lumina, a fost plasat în partea de jos a ecranului pentru perceperea in bune conditii a luminii ambientale.

Mai mult, datorita sistemului de operare Android 9  PIE și a procesorului cu Inteligenta Artificiala, X6 Xtreme invața preferințele utilizatorului în funcție de mediul în care se utilizeaza telefonul și în funcție de aplicațiile folosite, adaptând lumina de fundal .

Detaliile din spatele lui Allview X6 Xtreme, comunicat oficial

Allview X6 Xtreme utilizeaza o tehnica speciala pentru integrarea senzorului de amprenta în display, aceasta include un senzor optic de mare precizie, amplasat sub display. El activeaza o zona dedicata a ecranuluii cu tehnologie OLED, permițând citirea amprentei și autentificarea acesteia. Integrarea senzorului în display marește considerabil autonomia terminalului.

Advertisement

Citirea amprentei se realizeaza cu acuratețe indiferent de condițiile ambientale sau dacă degetul este prea uscat sau prea rece (situatii care pun in dificultate senzorul clasic).

Detaliile din spatele lui Allview X6 Xtreme, comunicat oficial

Cu ajutorul funcției swipe din Visual UI 3.0, zona de vizualizare se mărește cu 6,1%, pe verticala, egaland experiența vizuala oferita de un ecran de 6,6”. Opțiunea “full screen gesture”, bazată pe gesturi tip “swipe”, îți da posibilitatea să navighezi cu ușurință între ecrane și în meniul terminalului.

Detaliile din spatele lui Allview X6 Xtreme, comunicat oficial

Experiența de vizualizare este una aparte și în cazul materialelor video, X6 Xtreme are capacitatea de a le reda pe acestea în format 19,5/9″. Oferta de pret actuala.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. jan

    mai 30, 2019 at 10:45

    cum ai putea sa alegi allview-ul asta si nu redmi k20?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des