Acasă Stiri Android Si Noutati Drone Pit Stop – accesorii premium pentru drone

Drone Pit Stop – accesorii premium pentru drone

0
nofollow

Drone Pit Stop – accesorii premium pentru drone – Dronele, de asemenea, cunoscute si sub prescurtarea de UAV (unmanned aerial vehicles – vehicule aeriene fara pilot) sunt acele mici obiecte care zboara numai prin controlul unei radiocomenzi. Aveti posibilitatea sa le controlati de la sol si le puteti folosi intr-o mare varietate de scopuri.

Oamenilor le plac dronele si le apreciaza din ce in ce mai mult, nu numai din cauza beneficiilor lor ci si din cauza designului uimitor si a inovativitatii. Viitorul nu mai este in fata noastra, este deja aici. Putem folosi dronele pentru a livra pachete, in misiuni de cautare si salvare in locatii indepartate, pentru fotografii si filmari si mai ales pentru distractie.

Desi exista foarte multe gafe pe care un utilizator de drone le poate face (fie ca vorbim despre adulti, copii, profesionisti, amator, etc), cele mai multe greseli rezulta dintr-o incalcare flagranta a urmatoarei sintagme “Sa fii pregatit”. Si poate cel mai usor mod pentru o persoana care foloseste o drona sa nu fie pregatita, este de fapt sa duca lipsa de cateva accesorii esentiale. In continuare va vom prezenta pe scurt care sunt principalele accesorii drone pe care este recomandat trebuie sa le aveti.

Geanta de transport si protectie

Drona nu este doar un hobby, poate fi si o investitie, fie in afaceri fie in placerea dvs viitoare. Indiferent daca cheltuiti 400 sau 4000 de lei pe o drona, sa nu o protejati intr-o geanta de transport speciala este o greseala. Gentile pentru drone sunt realizate din materiale dure, de buna calitate si au spatii interioare de depozitare realizate din spuma speciala.

Stiti ce este special la materialul din care sunt facute aceste genti de protectie? Este rezistent la fisuri, la radiatii ultraviolete, la apa si rezista cu brio atunci cand veti scapa geanta pe jos. Este un material realizat dintr-un amestec de elemente dure, astfel este explicata rezistenta si durabilitatea de care da dovada.

Elice de schimb

Nicio persoana care piloteaza drone nu este imuna la accidentele legate de elice, iar consecintele pot fi oricare, de la distrugerea totala a dronei si pana la ranirea fizica a persoanelor din jurul dvs. Elicele pot fi rupte foarte usor, este de ajuns sa atingeti o suprafata putin mai dura si acestea se vor rupe. Si, avand in vedere ca sunt probabil, cele mai ieftine accesorii pentru drone, nu vedem niciun motiv pentru care nu v-ati face din start o rezerva de cateva seturi de elice pentru drona dvs.

Protectii pentru elice

Daca doriti sa protejati elicele dronei dar si obiectele sau persoanele din jur, atunci un astfel de accesoriu este esential. Protectiile pentru elice sunt foarte utile atunci cand scapati drona de sub control, daca va lovi pe cineva, elicele care se invart la viteze ametitoare nu vor provoca rani. De asemenea, nici elicele nu vor avea de suferit in majoritatea cazurilor cand au loc accidente. Aceste protectii sunt foarte usoare, astfel incat nu vor afecta cu nimic modul in care functioneaza drona dvs.

De asemenea, protectiile pentru elice se pot monta / demonta foarte rapid si usor. Numai la prima utilizare este nevoie de ceva mai mult timp, aproximativ 5-10 minute, pentru a instala adaptoarele necesare, apoi totul se face rapid. O placa de protectie gimbal drone de vanzare veti gasi usor in magazinele online de la noi din tara sau din afara, de exemplu Amazon.com.

drone pit stop – accesorii premium pentru drone

Placa de protectie gimbal

Un gimbal este un suport pivotant care permite rotirea unui obiect in jurul unei singure axe. Mai exact, un gimbal este elementul de legatura dintre drona si camera video, care are ca rol principal stabilizarea camerei, indiferent de modul in care se misca drona.

drone pit stop – accesorii premium pentru drone

Placa de protectie pentru gimbal este un accesoriu care are un scop precis, protejarea acestui element, mai ales in situatiile cand scapati drona de sub controla si se prabuseste.

drone pit stop – accesorii premium pentru drone

Landing gear

Este aproape imposibil sa evitati complet murdaria, iarba inalta, nisipul, pietrele sau loviturile, atunci cand incercati sa aterizati drona. Aceste picioare de extindere sunt singurul remediu pentru toate cele enumerate anterior. Va vor ajuta sa pastrati componentele cele mai delicate si mai sensibile de pe drona dvs, in perfecta siguranta.

Baterii de rezerva

Un ultim accesoriu pe care vi-l recomandam in acest articol, insa nu cel din urma, este bateria de rezerva. Cele mai multe dintre drone scumpe pot sa zboare aproximativ 20 – 25 de minute cu o singura incarcare, iar cele ieftine in jurul a 7 – 10 minute.

drone pit stop – accesorii premium pentru drone

Asadar, daca nu va place sa asteptati perioade de 1 – 2 ore intre zboruri, pentru a incarca bateria dronei, va recomandam sa cumparati cateva baterii de rezerva. Astfel, veti fi mereu sigur ca aveti energie pentru o perioada indelungata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here