Connect with us

Stiri despre telefoane

DxOMark il listeaza pe Huawei Mate 20 Pro! Castiga lupta?

Published

on

DxOMark il listeaza pe Huawei Mate 20 Pro! Castiga lupta?

DxOMark il listeaza pe Huawei Mate 20 Pro, asta la cateva luni bune de lansare. Am mai discutat noi aici pe androidro.ro despre site-ul dxomark.com, daca inca nu stiti cu ce se ocupa ei, puteti afla accesand acest link.

Pe scurt, este un site independent si neafiliat, se ocupa cu testarea in amanunt a camerelor foto de pe telefoanele mobile. Exista chiar si un clasament, sa spunem ca este un fel de AnTuTu al senzorilor foto.

huawei mate 20 pro review huawei mate 20 pro

Huawei Mate 20 Pro, este disponibil pe piata inca din luna noiembrie a anului 2018. In moemntul lansarii, cei de la dxomark.com au spus ca scorul obtinut de acest telefon este unul prea mare si nu il pot arata. La acel moment, a fost si un mic “scandal” legat de acest subiect.

Advertisement

Astazi, dxomark.com publica pana la urma o recenzie super detaliata a camerelor foto cu care Mate 20 Pro se mandreste. Sunt nu mai putin de 4 senzori, 3 principali si unul frontal. Din pacate pentru el, nu reuseste sa-l intreaca pe Huawei P20 PRO, modelul lansat de catre companie in primavara anului trecut. De fapt, multi au sustinut ca P20 PRO, are un setup mai performant fata de Mate 20 PRO. O astfel de parere am formulat si eu aici, la androidro.ro. Am testat ambele telefoane, P20 si Mate 20.

DxOMark il listeaza pe Huawei Mate 20 Pro! Castiga lupta?

In concluzie, conform celor de la dxomark.com, sunt egale la acest capitol si obtin 109 puncte. Chiar si asa, raman cele mai bune terminale mobile la capitolul foto/video.

DxOMark il listeaza pe Huawei Mate 20 Pro! Castiga lupta?

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des