baterie

Evolio X-board S, X- board M si X- board L, noile modele de hoverboard-uri

Evolio X-board S, X- board M si X- board L, noile modele de hoverboard-uri

Evolio X-board S, X- board M si X- board L sunt noile modele de hoverboard-uri anuntate si lansate astazi, 18 august 2016 de catre companie, interesant este ca de data aceasta au reusit sa aduca si astfel de gadgeturi cu preturi mai mici si astfel, 999 lei este cel mai scazut pret pentru modelul Evolio X-board S, presupun ca S, X si L reprezinta dimensiunea acestor “jucarii”

Detalii preluate de pe site-ul evolio.ro:

Modelele de Scooter Electric S și M sunt destinate în special activităților de entertainment, iar modelul L este un veritabil transportor personal cu roți pneumatice putând fi utilizat pentru orice deplasare urbană. 
„Această lansare este în linie cu strategia Evolio de diversificare a gamei de produse, astfel încât să răspundă nevoilor unui număr tot mai mare de consumatori de tehnologie. Scuterele electrice reprezintă o nișă ce se dezvoltă rapid și estimez că această tendință va fi tot mai evidentă în perioada următoare. Dacă în primul trimestru din 2016, în România s-au vândut aproximativ 4.000 de  scutere electrice, apreciez că până la finalul anului se vor înregistra vânzări de peste 12.000 de unități, iar în 2017 piața va ajunge la un volum de 35.000 de unități”, a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder.
X-board S 
Este modelul de bază al gamei, ideal pentru distracție. Are un design aerodinamic, dimensiuni reduse, roți de 6.5 inch și o greutate de  doar 10 kg. Poate atinge o viteză de până la 10 km pe oră și are o autonomie de 17-20 km. Hoverboard-ul dispune de roți performante și semnalizare cu LED-uri, astfel încât poate fi folosit atât în interior cât și în exterior, ziua sau noaptea. Este disponibil în 3 versiuni de culoare, albastru, alb și roșu.
hoverboard-evolio-xboard-s_1
 
X-board M, cu roți de 8 inch, poate fi folosit în conexiune cu un smartphone sau alt dispozitiv multimedia pentru a asculta oricând muzica preferată, datorită funcție Bluetooth.   
Gadget-ul are o greutate de 11 kg și este echipat cu LED-uri și roți performante, astfel încât depășește fără efort mici denivelări sau pante și poate fi folosit atât în interior cât și în exterior. Hoverboard-ul se deplasează cu până la 11 km pe oră și are o autonomie de 17-20 km.
hoverboard-evolio-xboard-m_1

X-board L
Designul îndrăzneț te duce cu gândul la un vehicul off-road. Nu e departe de adevăr, pentru că X-board L este ideal pentru deplasarea în siguranță, chiar și în condiții dificile. Hoverboard-ul depășește fără probleme denivelările întâlnite în drum, datorită roților cu cameră de aer.  X-board L este echipat cu roți de 10 inch, cântărește 12 kg și permite deplasarea cu o viteză de până la 12 km pe oră, cu o autonomie de 17-20 km. 
hoverboard-evolio-xboard-l_1