Editeaza o melodie ca ton de apel, alarma sau notificare pe un telefon Android

Editeaza o melodie ca ton de apel, alarma sau notificare pe un telefon Android – Am sa va arat in cele ce urmeaza cum sa setati o melodie pe care o aveti deja in telefon ca ton de apel, dar si cum o puteti “taia” adica cum sa o editati. Desigur ca puteti seta orice melodie de pe telefonul vostru ca ton de apel, insa dezavantajul functiei incluse in sistemul de operare Android este acela ca se seteaza toata melodia.

Voi poate doriti sa setati numai refrenul unei melodii sau o anumita parte, nu toata piesa. Aici intervine aplicatia pe care vreau sa o prezint in cele ce urmeaza, una din multele aplicatii gratuite disponibile in Google Play, puteti seta si ca ton de alarma sau pentru diverse notificari!

Ringdroid se numeste si am ales-o deoarece pare a fi printre cele mai ok.

dd

Articolul continua dupa reclama:

Iata si cum sa o folositi, scurt tutorial deoarece nu este mare bataie de cap pentru a “taia” o melodie si a o seta direct din aplicatie ca ton de apel, alarma sau notificari:

CITESTE SI:  Fidget Hand Spinner, jucaria care face furori in Romania are aplicatie

De cum deschizi aplicatia, ai direct la dispozitie fisierele audio de pe telefonul tau, sau le poti cauta apasand “show all audio:

Screenshot_2016-01-07-15-22-38

Delectand o melodie din lista, ti se va deschide urmatoarea fereastra ce te va pune sa alegi intre a edita o melodie anume sau a o sterge.

Screenshot_2016-01-07-15-22-49

Pentru a taia o melodie, mutati de cele 2 “butoane” pe care eu le-am marcat cu sageti rosii. Astfel veti alege fix portiunea din melodie pe care o doriti taiata si editata.

Screenshot_2016-01-07-15-23-07

Apasand pe butonul “save” aveti acum la dispozitie de a salva portiunea din cantec ca alarma, ton de notificare sau ton de apel. Alegand de exemplu ca ton de apel, vi se va deschide apoi o alta fereastra si veti putea seta portiunea din melodia preferata ca ton de apel general pe telefonul vostru.

Screenshot_2016-01-07-15-32-05

Descarca aplicatia.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Gresso Radical R1 Un Telefon De 1800 $

Daca au mai ramas bani in bugetul familiei, iti poti cumpara acest...
Citeste tot

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *