Acasă Stiri Android Si Noutati Era necesar un OnePlus 6T McLaren Edition? Telefon cu 5G

Era necesar un OnePlus 6T McLaren Edition? Telefon cu 5G

0

OnePlus 6T McLaren Edition va fi lansat peste numai 3 zile si deja stim cateva dintre specificatiile tehnice, avem si un design posibil. Initial, cei de la OnePlus au lansat primul model in aprilie 2014 si automat, a devenit unul dintre cele mai populare telefoane din lume.

Si asta deoarece venea cu dotari de flagship, plus un pret imbatabil. Practic, chiar prin raportul bun intre pret si specificatii, cei de la OnePlus au atras atentia. OnePlus 6T McLaren Edition nu este decat o versiune de lux a modelului actual, una care va sosi si cu 10GB memorie RAM. Logic, pretul va fi si el mai mare.

oneplus 6t mclaren edition

Telefonul va suferi mici modificari la exterior si primeste o denumire ce inspira forta si putere. Pretul va creste si el, daca acum pe site-ul oficial modelul OnePlus 6T costa 549 euro, se pare ca cei ce vor sa cumpere noul model, vor trebui sa mai scoata din buzunar cel putin 200 euro in plus.

oneplus 6t mclaren edition

Astfel, OnePlus nu prea mai este compania pe care am descoperit-o inca din 2014. Este un model de lux si ramane de vazut cine va plati in plus pentru a avea parte de un logo McLaren. Telefonul apare pe site-ul oficial, insa nu ni se dezvaluie foarte multe caracteristici.

oneplus 6t mclaren edition

Va avea tot senzor de amprente integrat in display, posibil si conectivitate 5G. Este interesanta noua tehnologie, Warp Charge, aceasta va oferi autonomie pentru intreaga zi cu numai 20 de minute de incarcare. Nu sunt cunoscute detalii legate de procesor, este ciudat totusi ca cei de la OnePlus fac referire la conectivitatea 5G.

Ne este greu sa ne dam seama daca va fi vorba despre Snapdragon 845 sau despre noul procesor de la Qualcomm, modelul 855! Ramane sa aflam in data de 11.12.2108, data la care OnePlus 6T McLaren Edition va fi disponibil.

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here