Connect with us

Stiri despre telefoane

Seria Redmi K70 primeste certificarea 3C, avem incarcare rapida

Published

on

Xiaomi se pregateste sa lanseze noua gama, seria Redmi K70. Cu doua modele anuntate, K70 si K70 Pro, pare sa ofere cateva caracteristici interesante. 3C inseamna China Compulsory Certificate.

Modelul Redmi K70, identificat prin numarul de model 2311DRK48C si cu numele de cod “Vermeer”, a primit recent certificarea 3C. Aceasta certificare sugereaza ca telefonul va veni cu un incarcator capabil de o putere maxima de iesire de 90W, ceea ce se traduce prin timpi de incarcare mai rapizi, dar nu as putea spune ca fenomenali.

Xiaomi Redmi K70, asteptat sa se incarce repejor

Modelul standard K70 va avea un ecran cu rezolutie 2K. Telefonul va fi alimentat de platforma mobila Qualcomm Snapdragon 8 Gen2, adica nu cea mai recenta (Gen 3).

Advertisement

Versiunea Pro a seriei va folosi in schimb noul Snapdragon 8 Gen3. Acest model va include si imbunatatiri la nivelul camerei principale. Se asteapta ca seria Redmi K70 sa fie disponibila incepand cu luna noiembrie.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des