baterie

Camera video sport chiar ieftina cu filmare Full HD la 30 fps

Camera video sport chiar ieftina cu filmare Full HD la 30 fps

Va spun inca de la inceput ca oferta este gasita pe site-ul camfere.com, site ce apartine de tomtop.com si se ocupa ecxlusiv cu comercializarea camerelor video de tot felul, dar si tot felul de accesorii speciale pentru ele. 

Este o oferta de pret destul de buna, poate fi achizitionata contra sumei de numai 32.99 USD, asta daca se alege ca livrarea sa vina direct din China, sau mai punem inca 10 dolari si vine din depozitele aflate pe teritoriul UE, in acest caz nu vom mai plati taxe vamale sau TVA si livrarea va fi mult mai rapida. Pentru asta, trebuie selectat “GB” din casuta de sub pret. Puteti folosi si cuponul camfere ce mai reduce putin din pret.

Legat de acest website, trebuie sa stiti ca daca va faceti cont, primiti 100 de puncte, asta inseamna 1USD si poate fi folosit pentru cumparaturi de peste 30 de dolari, dar si cupoane de reducere de 5″ ce pot fi folosite atunci cand se fac achizitii de peste 60USD.

De remarcat ca nu are un anumit brand inscriptionat pe carcasa si nici nu filmeaza 4K, daca ar fi facut-o, probabil ca vorbeam de filmare la 10 cadre pe secunda, adica inutil total.

D3586B-1-264f-kU2E

Aceasta camera foto de actiune are si conectivitate WiFi, asta inseamna ca prin intermediul aplicatiei dedicate pentru un telefon mobil cu Android sau iOS, putem vedea in timp real imaginile transmise de camera, astfel, telefonul devine un monitor de control. Tot prin intermediul aplicatiei, putem seta rezolutia la care sa filmeze, putem face fotografii, putem naviga in meniul camerei sau chiar sa vizionam clipurile deja inregistrate.

D3586Bh

Senzor CMOS de 12 MP, 140 grade WIDE

Captura video: 1080FHD 1920×1080 30fps / 720P 1280×720 / WVGA 848×480 / VGA 640×480

Foto: 12M / 10M / 8M / 5M / 3M / 2M / 1.3M / VGA

Suport carduri MicroSD de pana la 32 GB, conectivitate USB 2.0

Display de 2″ LCD

Baterie detasabila de 900 mAh

Carcasa rezistenta la apa si alte accesorii penru prindere

Zoom 4X

Disponibila in mai multe culori

61g in greutate

D3586B

Am mai vorbit eu pe androidro.ro de camerele video de actiune ieftine ce filmeaza la 10fps in format 4K, pentru a va lamuri ce inseamna 10 cadre pe secunda si cat de inutila este aceasta functie, vizionati clipurile de mai jos.

https://www.youtube.com/watch?v=UTlaxN8Tgjo

Si mai jos, vedem cum filmeaza o astfel de camera la 30 fps, ma refer strict la cadrele pe secunda si nu la calitatea imaginii, desigur ca aceasta difera in functie de specificatiile camerei respective.

Deci, este bine sa va uitati inainte sa cumparati o astfel de camera la aceste specificatii tehnice si sa nu va lasati pacaliti de faptul ca scrie 4K pe cutie. Ne uitam si la cate cadre pe secunda poate filma la rezolutii mari. Din fericire, camera despre care vorbim in acest articol, este capabila de captura video 1080p FHD la 30 cadre pe secunda, oferta completa poate fi vazuta accesand acest link.

Si un alt clip foarte interesant, 60 fps vs 30 fps.