Acasă Stiri Android Si Noutati Facebook lansează 24 de seriale disponibile in platforma lor

Facebook lansează 24 de seriale disponibile in platforma lor

2
nofollow

Facebook lansează 24 de seriale disponibile in platforma lor, asta se va intampla incepand cu luna iulie dar nu se stie daca pentru inceput, acestea vor fi disponibile la nivel international sau numai pentru o anumita zona.

Nu trebuie sa uitam nici de cei de la Google care vor oferi ceva asemanator, este vorba despre seriale gratuite pe platforma YouTube.

Conform celor de la Business Insider, utilizatorii celei mai populare retele de socializare se vor delecta cu 24 de seriale care vor fi disponibile in mod exclusiv  pe Facebook, aceste seriale vor fi insa impartite in doua categorii.

Facebook lansează 24 de seriale disponibile in platforma lor

Vor exista seriale ce se vor bucura de contributia unora dintre cei mai mari actori de film si televiziune ai momentului, seriale de genul celor produse de cele mai mari case de productie. A doua categorie va cuprinde filme mai scurte de maxim 10 minute fara o actiune complexa.

Cei de la Facebook pregatesc si o emisiune de dating (intalniri), este interesant ca aceasta va fi realizata si disponibila in totalitate pentru vizionare in modul “realitate virtuala”, un proiect unic pana in acest moment, planurile celor de la Facebook de a lansa propria televiziune online au fost amanate pentru moment.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

2 COMENTARII

  1. “nu se stie daca pentru inceput, acestea vor fi disponibile la nivel international sau pentru toata lumea”
    Nu e acelasi lucru? 🙂
    Sa stii Cosmin noi citim cu mare atentie articolele tale 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here