Acasă Stiri Android Si Noutati Huawei Mate 10 Porsche Design este in Romania, pret “de vis”

Huawei Mate 10 Porsche Design este in Romania, pret “de vis”

4
nofollow

Huawei Mate 10 Porsche Design este in Romania, pret “de vis” si multi ar putea considera acest pret unul exagerat.

El apare in oferta magazinului quickmobile.ro, costa nu mai putin de 8199 lei! Devine astfel unul dintre cele mai scumpe telefoane cu Android.

Am facut deja un material de unboxing pentru varianta Mate 10 PRO, cu siguranta ca este unul dintre cele mai bune telefoane ale anului 2017 si unul cu un pret normal.

huawei mate 10 porsche design

Avand in vedere ca nu difera cu mult fata de varianta de baza, stam si ne intrebam de ce Huawei Mate 10 Porsche Design este atat de scump! Diferenta de pret este enorma, in interior gasim o capacitate de stocare mai mare, este vorba de 256GB. Alte diferente notabile nu am observat.

huawei mate 10 porsche design

Exista si o pagina dedicata acestui telefon pe site-ul porsche-design.com, in cazul in care vreti detalii complete, puteti arunca o privire.

Este un telefon impecabil, fara discutii:

Huawei Mate 10 Porsche Design are insa o interfata de utilizator customizata, un logo la baza ecranului si partea din spate restilizata. Pe site-ul oficial observam si o husa speciala, mai mult ca sigur este vorba de piele autentica.

huawei mate 10 porsche design

Tot pe porsche-design.com vedem si un pret oficial, 1395 euro. Asta inseamna in jur de 6450 lei. Cei de la quickmobile il vand la un pret de 8199 lei, insa ofera garantie 2 ani de zile si scapam de eventualele taxe vamale.

huawei mate 10 porsche design

Magazinul din Romania ne asigura ca livrarile vor incepe din data de 13.12.2017, este totusi ok ca cei de la quickmobile.ro aduc asa ceva si la noi in tara, poate se gasesc si doritori! Nu poti conduce un Porsche si sa ai in buzunar un telefon de 500 lei 😉

4 COMENTARII

  1. O sa te mire, dar am cunoscut in strainatate oamnei cu foarte multi bani care aveau telefoane medii, obisnuite. Nu chiar de 500 de lei, dar pe undeva pe la 200-300 de euro. Alta mentalitate…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here