Acasă Stiri Android Si Noutati Gearbest da startul reducerilor pentru sfarsit an 2016 si inceput de 2017!

Gearbest da startul reducerilor pentru sfarsit an 2016 si inceput de 2017!

0

Gearbest da startul reducerilor pentru sfarsit an 2016 si inceput de 2017! Este unul dintre magazinele ce a crescut foarte mult in ultima perioada si nu am mai auzit foarte multa lume sa se planga de ofertele lor sau sa fie probleme majore cu livrarile. Magazinul organizeaza periodic campanii de reduceri si de cele mai multe ori, putem gasi preturi reduse pe bune, desigur ca nu lipsesc nici aici derapajele…

Gearbest da startul reducerilor pentru sfarsit an 2016 si inceput de 2017!

O astfel de promotie deja a inceput in cadrul magazinului, “Happy New Year 2017” este numele ei si asa cum ne imaginam, exista tot felul de produse, de la telefoane mobile si tablete pana la tot felul de gadgeturi cu preturi incepand cu 0.99 USD, exista si cateva sectiuni dedicate produselor ieftine, sunt 4 la numar si sunt articole cu preturi de la 0.99 USD, 2.99 USD, 5.99USD sau 9.99 USD. Sunt si oferte ce vin din depozitele aflate in Europa, asta inseamna ca nu platim taxe!

Gearbest da startul reducerilor pentru sfarsit an 2016 si inceput de 2017!

Exista nu mai putin de 16 categorii separate in care se afla tot felul de produse pentru care acest magazin afiseaza reduceri de pret, am observat cateva preturi bune pentru categoriile care ne intereseaza pe noi, mai jos vedeti cateva exemple si la final, link catre toata aceasta noua campanie marca gearbest.com!

Gearbest da startul reducerilor pentru sfarsit an 2016 si inceput de 2017!

Xiaomi Redmi 4 cu procesor Snapdragon 625 Octa Core la 2.0GHz, 3GB memorie RAM si 32GB ROM, oferta este AICI, ASUS ZenFone 2 cu procesor Intel, 4GB RAM are si el un pret bun si oferta poate fi consultata AICI, Xiaomi Redmi 4A cu procesor Sanspdragon, 2GB RAM si 16 GB stocare la un pret de sub 100 USD, Xiaomi Mi5 varianta internationala cu 3GB RAM poate fi vazuta AICI, DOMINO DM368 smartwatch cu Android si conectivitate 3G, GPS, Bluetooth, procesor quadcore si 8GB stocare la un pret de 89.99 USD.

Este foarte important de precizat ca ofertele ce vin din depozitele UE sunt la loc de cinste, marele avantaj aici ar fi acela ca NU platim taxe vamale si TVA, transportul este si el unul mai sigur si mai rapid!

Gearbest da startul reducerilor pentru sfarsit an 2016 si inceput de 2017!

Cateva produse din Europa – Umi Plus cu 4GB RAM si Helio P10 la un pret ce sare putin de 200 USD, camera video de actiune Elephone ELE Explorer cu filmare 4K si pret bun, Cubot CHEETAH 2 cu display IPS FHD de 5.5′, 4G si 3GB RAM poate fi vazut AICI, restul ofertelor din aceste depozite pot fi vazute AICI, intreaga oferta de sfarsit de an este AICI.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here