Acasă Stiri Android Si Noutati Gearbest lanseaza o pagina speciala de Facebook dedicata telefoanelor si un concurs

Gearbest lanseaza o pagina speciala de Facebook dedicata telefoanelor si un concurs

6

Gearbest lanseaza o pagina speciala de Facebook dedicata telefoanelor si un concurs – Cei de la gearbest.com au lansat recent o pagina speciala de Facebook dedicata in totalitate telefoanelor mobile pe care le comercializeaza si asa cum era de asteptat acolo vor prezenta ofertele si promotiile lor.

Pe aceasta pagina de Facebook https://www.facebook.com/gearbestsmartphone magazinul desfasoara in aceasta peropada si un concurs cu diverse premii, un telefon mobil TCL 3S M3G 4G pentru locul intai, un TV Box cu Android pentru locul 2 si un ces inteligent Iradish Y6 pentru locul 3.

Tot ce trebuie sa faci este sa postezi o poza cu telefonul tau, sa dai share pe pagina ta si sa lasi apoi un link cu telefonul care-ti place cel mai mult din magazinul lor online.

 

ewr Gearbest lanseaza o pagina speciala de Facebook dedicata telefoanelor si un concurs

TCL 3S M3G 4G, telefonul ce este oferit ca premiu cel mare este un terminal destul de interesant, unul cu un ecran de 5″ IPS OGS 443 ppi si rezolutie FHD, procesor de tip Snapdragon 615 / 64bit Octa Corela 1.5GHz, camera foto de 13MP cu senzor Exmor RS CMOS f/2.2 si 8MP camera secundara,  Adreno-405 ca placa grafica, conectivitate 4G LTE, 2 GB RAM si 16 GB capacitatea de stocare interna. Pretul telefonului este de 144$.

6 COMENTARII

  1. Salut Cosmin,
    As vrea sa stiu daca cumpar de pe gearbest Warehouse Options EU,inseamna ca produsul vine dintr-un depozit din europa,deci nu mai platesc taxe?

  2. Cosmin,

    Tu ai un banner cu “EU WARWHOSE numai pt.tine multe produse populare-depozit in Europa livrare rapida fara taxe”.Daca te rog nu faci o intrebare la ei sa stiu/stim exact daca produsele sunt deja vamuite(inclusiv TVA 🙂 )in Europa?

  3. Acel banner este aici pe site dar nu este facut de mine ;))), este un material publicitar. Am pus deja intrebarea asta, sper sa mi se raspunda si sa vin cu un respuns!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here