baterie

Glance Plus sau aplicatia always on pe toate telefoanele! Iata setarile

Glance Plus sau aplicatia always on pe toate telefoanele! Iata setarile

Glance Plus sau aplicatia always on pe toate telefoanele! Iata setarile care trebuiesc facute pentru a configura corect aceasta aplicatie, una care este destul de descarcata si de bine cotata in magazinul de aplicatii Google Play. Sunt modele de la Samsung ce au deja integrata aceasta functie si stim ca aceste telefoane au display AMOLED, asta inseamna teoretic un consum mai mic de energie.

Insa, always on exista si pe LG G5 spre exemplu, in acest caz nu discutam despre un AMOLED, asta inseamna ca teoretic, o astfel de aplicatie poatee fi instalata pe absolut otice telefon mobil. Desigur ca exista voci care spun ca ea va descarca mai repede bateria sau ca este oarecum inutile, totusi fiecare alege ce anume sa instaleze pe telefonul lui.

567uio

Eu am folosit pe telefoanele Samsung si functia allways on gata instalata si este adevarat ca bateria se “duce” ceva mai repede, insa consider ca aplicatia este destul de utila. Pe scurt, ea te ajuta sa citesti notificarile, sa afli cat este ora, date despre starea vremii sau alte informatii fara sa deblochezi telefonul, ecranul acestuia este practic pornit mereu si asa poti afla aceste informatii fara sa mai deblochezi telefonul. Desigur ca functia poate fi mai ok pe telefoanele cu AMOLED deoarece acolo negru este chiar negru, insa in functie de modelul de telefon folosit, Glance Plus poate da rezultate bune si pe alte modele de telefoane.

Instalarea aplicatiei:

Intrati de pe telefon in magazinul de aplicatii si instalati aplicatia Glance Plus.

In functie de sistemul de operare instalat pe telefonul vostru, acordati permisiunile aplicatiei

Intrati din nou in meniul aplicatiei si activati-o!

Setarile aplicatiei:

  • Deschideti Notifications
  • Activati Show notifications = SMS, notificari, apeluri, etc
  • Bifati acum Glance Plus in fereastra Notification access
  • Apasati butonul “back”
  • Deschideti fereastra Glance on notifications
  • Selectati din lista aplicatiile pentru care doriti notificarile
  • In sectiunea Sensor events, bifati optiunea pe care o doriti = senzor de proximitate, ridicarea telefonului sau “scuturarea lui” Le puteti testa pe toate si in final stabiliti care vi se potriveste.

Setari pentru imbunatatirea autonomiei acumulatorului

  • Activati Detect phone in pocket si intrati in setarile acestei optiuni
  • Activati Turn off when battery low
  • Schimbati valoarea Screen timeout din 120 secunde in 20 secunde

Cam astea ar fi cele mai ok setari, insa aplicatia este destul de complexa si o puteti adapta si seta asa cum doriti voi. Daca nu sunteti nemultumiti, o puteti dezactiva si apoi poate fi stearsa, nu are nevoie de acces root pentru a functiona!