Acasă Stiri Android Si Noutati Google Street View Se Extinde In Romania

Google Street View Se Extinde In Romania

0

Google a anuntat astazi pe blogul sau extinderea serviciului Street View pentru mai multe tari printre care si Romania.Google Street View (de la Google Maps) este un serviciu on-line de vizualizare (360°) a străzilor unei localități. Programul a fost lansat in Romania in decembrie 2010.

Hărţi Google cu Street View vă permite să exploraţi locaţii din întreaga lume cu ajutorul imaginilor la 360 de grade, la nivel de stradă. Puteţi explora monumente, puteţi vedea minuni ale naturii, puteţi naviga pe itinerariul unei călătorii, puteţi intra în restaurante şi întreprinderi mici şi acum puteţi să vizitaţi chiar şi Amazonul.

Prin aceasta actualizare acoperirea Romaniei a crescut aproape in totalitate, lipsind doar zonele ce nu pot fi atinse cu masina.

1

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here