Acasă Aplicatii pentru telefoane Android vPonta App Android

vPonta App Android

3

In caz ca va place politica  😀

Prima aplicatie dedicata prezentarii activitatii desfasurate de un Prim ministru al Romaniei.

Ai ocazia sa devii chiar tu consultant al premierului Romaniei, raspunzand la intrebarile zilnice aflate pe agenda lui Victor Ponta. Cu cat raspunzi la mai multe intrebari, cu atat contribui mai mult la procesul de luare a deciziilor.

Iar asta nu e tot! Prin intermediul aplicatiei, Victor Ponta iti recomanda zilnic articole, carti, filme sau spectacole de teatru pe care le apreciaza si vrea sa le impartaseasca si cu tine.

Bineinteles, aplicatia te tine la curent si cu solutiile USL pentru Romania, precum si cu activittea lui Victor Ponta in calitate de presendinte al PSD si co-presedinte al USL.

Aplicatia GRATUITA poate fi descarcata de aici:[app]com.s12ro.vp&feature[/app]

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

3 COMENTARII

  1. Oare in ce fel de balanta pot a-ti pune onestitatea, cinstea si corectitudinea ta, cand ai propus ca ministru un escroc dovedibil chiar si de subsemnatul nu de catre DNA, cum este BORFASUL de Ovidiu Silaghi ? Nu sunt basist, dar acum sunt anti pontist care se impresoara cu josnici infractori ! Cu lipsa de respect Filip M

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here