Jocul Grand Theft Auto San Andreas a fost lansat in versiunea Android de Rockstar Games pe 19 decembrie la un pret de 22.79 lei . Rockstar Games iti aduce probabil cea mai mare lansare a unui joc de telefonul mobil, cu o harta imensa care acoperă San Andreas și trei orașe majore – Los Santos, San Fierro și Las Ventura – cu fidelitate vizuală îmbunătățită și peste 70 de ore de gameplay.

Complet remasterizat, cu o grafică de înaltă rezoluție construita special pentru mobil, inclusiv accesorii de iluminat, o paleta de culori îmbogățita, trei sisteme de control diferite și controale personalizate cu opțiuni contextuale pentru a afișa butoane numai când aveți nevoie de ele, compatibil cu controlere de joc Moga wireless si Bluetooth.

1

Pentru performanțe optime, se recomanda repornirea dispozitivului după descărcare / instalare  și închiderea altor aplicații atunci când jucati Grand Theft Auto: San Andreas.

CITESTE SI:  Ce inseamna pana la urma PUBG Mobile?

Jocul are o dimensiune de 2.4 GB, necesita minim Android 3.0 si un dispozitiv destul de performant pentru a-l juca in conditii optime.

Poate fi descarcat la un pret de 22.78 lei de AICI.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree