Top Aplicatii Speciale Pentru Tableta Android

179

Nu mai este un secret in faptul ca tabletele ocupa un loc important in viata noastra , ele devenind pe zi ce trece mai puternice si mai capabile, urmand ca inlocuiasca cat de curand dispozitivele portabile tip lapTOP. Am sa fac in cele ce urmeaza o selectie a aplicatiilor ce nu ar trebui sa lipseasca de pe nicio tableta ce ruleaza sistemul de operare Android, disponibile gratuit in marketul oficial Android Google Play.

FREE Tablet AntiVirus Security

Este o aplicatie lansata de cei de la AVG, optimizata special pentru tablete, aplicatie menita sa va tina in siguranta dispozitivul, oferind o protectie in timp real gratuit.AVG  te protejeaza de virusi, malware, spyware și mesaje text (pentru tabletele cu  SIM) și vă ajută să păstrați datele personale în siguranță scanand aplicațiile, setările, fișierele  în timp real.

Navigarea pe internet se face în condiții de siguranță, detecteazaaplicațiile care folosesc anunțuri intruzive și programe potențial nedorite, functie de activare găsire / localizare tableta pierduta sau furata prin intermediul Google Maps si posibilitatea de a blocare / șterge dispozitivul pentru a proteja intimitatea  folosind functia anti-furt AVG de la distanță.

Untitled

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata de AICI

 

 File Manager HD (Tablet)

File Manager pentru tableta este cam acelasi lucru cu My Computer de pe Windows in caz ca nu stiati si va permite sa vizualizati fisierele (poze, clipuri, muzica, fisiere, aplicatii, etc) de pe tableta, sa le copiati, mutati, stargeti sau copia in alta parte plus o gramada de alte facilitati.

Untitled

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de AICI

 

CITESTE SI:  Instaleaza pe orice telefon aplicatia de camera Nokia 7

Tastatura TouchPal Pentru Tableta

In caz ca te-ai plictisit de tastatura originala Android, poti incerca aceasta aplicatie ce vine cu functii precum predicție contextuală ce economisește cu până la 80% tastarile tale, mai multe skin-uri disponibile, plugin-uri disponibile pentru aplicatie, comenzi rapide gest (glisați în sus / jos) pentru numere sau semne de punctuație, backup, suport vocal, etc.

Instalare : navigati in meniu – setari – limba si tastatura  apoi apăsați lung în orice câmp de intrare sau trageti în jos bara de notificare de sus pentru a permite “alege metoda de introducere” și selectați “TouchPal Keyboard”

Untitled

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de AICI

 

Imagini De Fundal Pentru Tableta

Aceasta aplicatie iti ofera o suita de imagini de fundal (wallpaper) speciale pentru tableta, avand o rezolutie inalta si fiind impartite pe categorii.

Untitled

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de AICI

 

ScreenShare Pentru Tableta 

ScreenShare permite partajarea prin intermediul unei conexiuni WiFi de clipuri video, muzica, fotografii, pagini web și  multe alte tipuri de documente de pe telefon direct pe tabletă.

Untitled

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de AICI

Memory Booster Lite

Memory Booster varianta pentru tablete este disponibilă doar pentru dispozitivele ce au urmatoarele rezolutii :1280X800, 1280×728, 1024×728 si 1024×600.  Aplicatia recuperează memoria RAM consumata de programele instalate pe tableta si o elibereaza prin defragmentare accelerand sistemul. Memory Booster Lite mai detine si functii precum task killer, memory status, boost manager, etc.

Untitled

Aplicatia gratuita poate fi descarcata de AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord