baterie

Samsung Galaxy S22+ in imagini noi inainte de lansare

Samsung Galaxy S22+ in imagini noi inainte de lansare

Samsung Galaxy S22+ isi face aparitia intr-o serie de imagini noi si nu sunt aspecte pe care ar trebui sa la scoatem mai mult in evidenta. Si daca-l punem alaturi de generatia trecuta (S21), putem declara ca mari schimbari in materie de design nu sunt. Deci, anul acesta Samsung nu face nimic wow cu seria flagship.

Nicio schimbare radicala de design, nici macar in partea din spate. Seamana destul de mult cu modelul aparut anul trecut si sunt mici schimbari estetice la modulul camerelor, insa nu foarte importante. Daca-l aratam cuiva care nu se pricepe, ar putea sa-l confunde cu usurinta cu alt Samsung.

Si asta deoarece strategia sud-coreenilor este atipica. Aplica acelasi design inclusiv pe telefonele cu dotari mai slabe, adica toate seamana destul de mult intre ele. Desigur ca nu sunt identice, dar parca este destul de multa liniste in departamentul lor de proiectare.

Samsung Galaxy S22+ – fara schimbari mari de design

Samsung Galaxy S22+

Nici macar ecranul nu sare mai mult in evidenta, tot un “punch hole”, camera de selfie tot in mijloc. Sa speram ca anul viitor va fi diferit, adica Galaxy S23 sa fie diferit. Da, ma astept ca Samsung Galaxy S22+ sa fie extrem de performant, de finisat si de rafinat, dar si un telefon scump.

S21 + (2021)

Samsung Galaxy S22+ in imagini noi inainte de lansare

Asteptam lansarea cu nerabdare, nu a mai ramas mult timp pana in acel moment. In Europa, se pare ca acest model (si probabil toata gama S22) va sosi cu procesoare Exynos 2200. Spre dezamagirea celor care isi doresc un Samsung de noua generatie cu chipset Snapdragon. 

Samsung Galaxy S22+ in imagini noi inainte de lansare

Insa, stim ca unele magazine din Romania au adus pana acum si versiunile cu Qualcomm, nu este excus ca traditia sa se repete si anul acesta, ma uit mai mult spre quickmobile. ro. 3 senzori foto principali in partea din spate. 50MP, 12MP ultrawide si 10MP telephoto.

Bateria de 4500 mAh ar putea sa se incarce la 45W. Iata ca daca pana acum Samsung a fost o companie precauta si nu s-a mai jucat cu detalii ce tin de acumulator (dupa neplacerile cu Note 7), am putea vedea un smartphone sub acest brand care sa se incarce mult mai rapid. S21 de anul trecut suporta numai 25W, destul de putin in comparatie cu competitorii, chiar si cu alte telefoane mult mai ieftine.

via