baterie

Harta Bucuresti Offline Pe Telefon Si Tableta

Harta Bucuresti Offline Pe Telefon Si Tableta

Aplicatia Bucuresti, Romania Offline Map este foarte utila daca nu ai un telefon cu gps si nici conexiune la internet.

CARACTERISTICI:

SIMPLU: Foarte usor de folosit hărți simple offline, functionalitate usoara. E doar o hartă, și este foarte ușor și simplu de utilizat! Nu trebuie să invatati sa folositi Romania Offline Map, trebuie doar să descărcați și porniți aplicația.

UTILE: Offline Map App este foarte informativa . Aplicatia acesta include si articole de actualitate de pe Wikipedia – enciclopedia on-line, editate și pregătite pentru tine de editorii nostri pentru a utiliza offline aplicatia, fără conexiune la Internet.

COMPASS FEATURE: Noua facilitate busola- ajută utilizatorii să se orienteze în timp ce navigheaza spre destinație.

Caută adresa: Găsiți orașe, străzi, case cu funcția de căutare ușor de folosit .

puncte de interes căutare: Se filtrează și se cauta locuri – punct de interes (POI) pe harta bazat pe categorii, cum ar fi restaurante, baruri, cluburi de noapte, muzee, parcuri și mai mult.

GET direcții: Arata rute pentru orice punct de pe harta – adresa, marcaj, POI (bar, cafenea, etc)

Salveaza marcaje: Ușor de a salva locația curentă la marcaje și afișa pe hartă oricând.

Hărțile sunt disponibile offline: Descărcați și stocati toate datele pe  telefonul mobil la nivel local, si folositi harta fără conexiune la internet. Nu există tarifele de roaming, atât timp cât esti deconectat si nu se utilizeaza internetul.

Fara tarife de roaming: Offline harta – înseamnă nicio legătură on-line și  niciun fel de plăți pentru utilizarea hărților. Magazine aplicația Hărți de pe SD card flash sau memoria internă a dispozitivului mobil și le folosește de fiecare dată când îl porniți, așa că funcționează fără internet.

DETALIATE vectoriale de înaltă 17xZOOM resoultie: Aplicația utilizează hărți vectoriale, vector de date înseamnă că veți obține maximum de detalii și zoom.Aplicatia permite zoom-in, cu rezoluție înaltă.

Localiza-te: Detectează locația exactă cu funcția GPS. Locația dvs. va fi indicat pe harta offline.

Rapid: Este o hartă  rapida. Zoom actioneaza rapid, navigarea este rapida. Aplicatia foloseste functia de compresie a datelor “know-how” algoritm pentru a o face rapida.

HARTI Up-to-Date: Hărțile sunt în stare proaspătă și actualizate, atât timp cât vom folosi OpenStreetMap (OSM) hărți, editat și susținută de o jumătate de milion de oameni din întreaga lume. Hartă Offline App foloseste numai date noi.

Aplicatia costa 3.30 lei, necesita minim Android 2.2 si poate fi descarcata de aici: