Connect with us

Stiri despre telefoane

Telekom da cartele SIM gratis cu NET nelimitat si minute nelimitate

Published

on

Telekom da cartele SIM gratis cu NET nelimitat si minute nelimitate, toate acestea pentru o luna de zile. Si nici macar nu am vrut oferta asta, nu sunt abonatul lor, nu am fost niciodata si nu stiu daca voi fi, probabil ca da, probabil ca nu. Sa spun ca a fost la nimereala si pe scurt, am sa va povestesc despre ce este vorba.

Am fost la mall (Coresi Brasov) sa-mi pun o folie din silicon noua pe al meu S21 Ultra. Dezvolt putin si subiectul acesta – extrem de proasta folia, mai ales ca am dat pe ea si 69 lei, aberant de scump. Si nici nu era cea mai scumpa disponibila, mai era una la 89 lei.

Proasta in sensul in care acum, telefonul recunoaste atingerile mai greu si se comporta ca si cum ar avea probleme cu touch-ul. Probabil o voi da jos si voi cumpara de pe net o folie Alien, cred ca este cea mai buna de pe piata (fara reclama, n-am colaborat cu ei dar merita apreciate produsele lor). Tot Alien am avut si pana acum, o folie super buna, nu atrage amprente si nu am avot niciun fel de probleme cu ecranul.

Advertisement

cartele SIM gratis

Revenind la cartele SIM gratis de la Telekom cu minute nelimitate si NET nelimitat pentru o luna, am primit-o cadou dupa ce am platit folia. Am inteles ca a fost activata astazi, toate beneficiile fiind valabile pentru o luna de zile. Probabil ca asa vor sa-si creasca numarul de abonati, asta se intampla dupa ce o introduci in telefon si o activezi.

Dar nu cred ca o voi folosi, imi este suficient abonamentul de la DIGI (2 euro/luna). Dar daca doriti si aveti nevoie, cred ca puteti intreba intr-un mall, benzinarie sau magazine gen Inmedio, oferta Telekom nu pare deloc a fi rea, mai ales ca este valabila o luna de zile, apoi nu stiu…nu m-am uitat, probabil ca sunt mai multe optiuni disponibile.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des