Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei Mate 40 Pro cu doua camere selfie, dar de dimensiuni mai mici

Published

on

Huawei Mate 40 Pro este urmatorul flagship pe care-l asteptam cat mai curand si probabil, singura lansare importanta care a mai ramas din 2020. Deja am scris multe articole despre el, este un smartphone care ne atrage.

Ne atrage inclusiv datorita misterelor din jurul sau, sunt inca multe semne de intrebare. In ciuda problemelor pe care le are Huawei, va reusi sa-l prezinte cu noul Kirin fabricat pe 5nm?

Va avea vechiul Kirin? Sau poate din contra, cea mai noua solutie de la MediaTEK? Noile procesoare (HiSilicon) vor fi dezvaluite in data de 5 septembrie 2020, data la care Huawei ar putea sa ne comunice si cand vor dezvalui noua gama de telefoane Mate 40.

Advertisement

Mate 40 PRO in stanga si P40 PRO in dreapta:

Vor exista mai multe versiuni si deja am aflat ca pretul de baza ar putea fi de aproximativ 800 USD. Astazi, putem observa in mod clar si sticla care va acoperi ecranul lui Huawei Mate 40 Pro si ni se confirma faptul ca telefonul va avea doua camere de selfie.

Probabil ceva asemanator cu ceea ce vedem deja pe generatia P40 PRO, dar cu o mica diferenta. Cele doua camere, vor fi de dimensiuni mai mici si pana la urma, este o veste buna.

Advertisement

Desigur, cea mai buna solutie ar fi fost tot una ce ar fi adus un display fara notch sau alte perforatii, ZTE deja a anuntat asa ceva. Insa, a fost alegerea celor de la Huawei si trebuie sa ne impacam cu ideea.

Partea din spate va pastra un design circular pentru cele 4 camere foto principale, inclusiv un senzor periscop cu zoom optic 5X si 55x digital, varianta “PRO” a telefonului fiind asteptata sa soseasca cu camera de 108MP.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des