Connect with us

Stiri despre telefoane

Huawei MatePad Pro 13.2 este o tableta uriasa

Published

on

Huawei MatePad Pro 13.2 este o tableta uriasa, cea mai mare de pana acum a acestui producator. Si se apropie binisor de diagonala unui laptop mai mic sau chiar de cea standard. Ecranul tabletei va avea o diagonala de 13.2 inch, acest gadget urmand a fi lansat in data 25 septembrie 2o23.

Se pare ca va fi un dispozitiv cat se poate de elegant si de luxos, este suficient sa ne uitam la pozele de prezentare si sa vedem marginile inguste ale ecranului, rama din aluminiu, grosimea fiind una redusa. Va suporta si o tastatura magnetica sau creionul M Pencil.

Huawei MatePad Pro 13.2 va sosi si cu tehnologia de comunicare NearLink, aceasta tehnologie ofera un avantaj semnificativ fata de conexiunile wireless traditionale. Reduce consumul de energie cu 60%, creste viteza de transmisie de sase ori, scade intarzierea la 1/30 si permite de zece ori mai multe conexiuni.

Advertisement

Desi nimic oficial, tableta ar putea fi echipat cu cel mai controversat procesor al momentului Kirin 9000s, care care alimenteaza si gama Mate 60, precum si telefonul pliabil Mate X5.

Ecranul acesta de dimensiuni super generoase ar urma sa aiba un decupaj la fel de generos si in interiorul lui sa se ascunda un sistem de camere duble, impreuna cu componente similare 3D ToF pentru recunoasterea faciala 3D.

Probabil ca va fi o tableta foarte scumpa, asa cum va fi si ceasul Huawei Watch Ultimate Gold Edition, acesta urmand sa debuteze global si sa coste nu mai putin de 3000 USD, probabil cel mai costisitor smartwatch. Cine-l va cumpara, va primi un dispozitiv cu o rama din aur de 18 karate, care ii confera un aspect luxos.

Advertisement

Pentru a completa aspectul de inalta clasa, este echipat cu o bratara din titan acoperita cu aur prin tehnologia PVD, oferind atat durabilitate, cat si stil. Se pare ca Huawei s-a cam obisnuit sa lanseze produse exclusiviste si chiar scumpe…

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des