Connect with us

Stiri despre telefoane

Vom avea reclame si in Netflix, dar un abonament mai ieftin

Published

on

Vom avea reclame si in Netflix, dar un abonament mai ieftin, este un anunt facut chiar de oficialii companiei. Conform Hollywood Reporter, anuntul a fost facut chiar de catre Ted Sarandos, CEO-ul Netflix. “Adaugam publicitate in program, insa nu asa cum aceasta este vazuta astazi”. 

Reclamele sunt pentru cei ce spun acum: „Hei, vreau un preț mai mic la abonament și voi viziona inclusiv cateva reclame’”, a declarat Sarandos, gazda podcastului „Sway”, Kara Swisher. Rivalul Netflix, Disney Plus, intenționeaza si ei sa lanseze o oferta similara ce va fi bazata pe publicitate. Asta se va intampla pana la finele anului 2022 in SUA si apoi se va extinde la nivel global.

reclame netflix

Recent, actiunile companiei au scazut si chiar au existat speculații ca Netflix va fi achiziționat în curand. Sarandos nu dezmite si afirma ca o eventuala achiziție „este întotdeauna o realitate, așa ca trebuie sa fim cu ochii mari deschis in acest sens.” 

Advertisement

In primul trimestru al anului 2022, Netflix a pierdut 200.000 de abonați in comparație cu T4 2021. Chiar daca Netflix ramane cea mai mare platforma de streaming si are 222 de milioane de abonați, scaderea aceasta determina compania sa se gandeasca la modalitați noi de a atrage privitori. Una dintre solutii ar fi chiar reclamele in timpul filmului, dar un abonament mai ieftin. 

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Ioan

    iunie 13, 2023 at 16:23

    Youtube are reclamă – dacă și Netflix va fi cu publicitate, abonamentul nu își mai are rostul. Mai bine descarc 😉

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171