Acasă Stiri despre telefoane

Vom avea reclame si in Netflix, dar un abonament mai ieftin

0

Vom avea reclame si in Netflix, dar un abonament mai ieftin, este un anunt facut chiar de oficialii companiei. Conform Hollywood Reporter, anuntul a fost facut chiar de catre Ted Sarandos, CEO-ul Netflix. “Adaugam publicitate in program, insa nu asa cum aceasta este vazuta astazi”. 

Reclamele sunt pentru cei ce spun acum: „Hei, vreau un preț mai mic la abonament și voi viziona inclusiv cateva reclame’”, a declarat Sarandos, gazda podcastului „Sway”, Kara Swisher. Rivalul Netflix, Disney Plus, intenționeaza si ei sa lanseze o oferta similara ce va fi bazata pe publicitate. Asta se va intampla pana la finele anului 2022 in SUA si apoi se va extinde la nivel global.

reclame netflix

Recent, actiunile companiei au scazut si chiar au existat speculații ca Netflix va fi achiziționat în curand. Sarandos nu dezmite si afirma ca o eventuala achiziție „este întotdeauna o realitate, așa ca trebuie sa fim cu ochii mari deschis in acest sens.” 

In primul trimestru al anului 2022, Netflix a pierdut 200.000 de abonați in comparație cu T4 2021. Chiar daca Netflix ramane cea mai mare platforma de streaming si are 222 de milioane de abonați, scaderea aceasta determina compania sa se gandeasca la modalitați noi de a atrage privitori. Una dintre solutii ar fi chiar reclamele in timpul filmului, dar un abonament mai ieftin. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.