baterie

Huawei P30 si P30 Pro, poate cele mai asteptate modele

Huawei P30 si P30 Pro, poate cele mai asteptate modele

Huawei P30 si P30 Pro, sunt fara indoiala telefoane pe care toata lumea le asteapta. In primul rand, ne intrebam ce vor aduce chinezii nou in materie de design si daca aceste doua modele, vor suferi modificari importante.

Pe internet, circula acum o serie de imagini ce reprezinta presupusele huse dedicate modelelor Huawei P30 si P30 Pro. Aceste poze par destul de reale si astfel, ne putem face o idee legata de design. In mare, partea din spate ar putea ramane asemanatoare cu ceea ce vedem acum pe Huawei P20 PRO.

Huawei P30 si P30 Pro, poate cele mai asteptate modele

Camere foto amplasate in partea stanga, surpriza este data de senzorul de amprente. Acesta pare sa lipseasca si este foarte probabil sa fie integrat in display. Ramane de vazut daca ambele versiuni vor folosi aceasta tehnologie, este posibil ca versiunea P30 sa aiba un senzor amplasat la baza ecranului.

Huawei P30 si P30 Pro, poate cele mai asteptate modele

Huawei P20 PRO a fost anuntat oficial in primavara acestui an (2018), primul telefon cu 3 camere principale si poate cel mai bun de pana acum, cand vine vorba de foto/video. Huawei P30 PRO, este posibil sa fie dotat cu 4 sau chiar 5 camere foto principale, cel putin la asta ne gandim cand vedem imaginea de mai sus. Insa, este foarte posibil sa fie vorba tot de 3 camere principale si langa, un LED flash ce integreaza o tehnologie mai avansata.

Huawei P30 si P30 Pro, poate cele mai asteptate modele

Huawei P30 si P30 Pro, vor fi dotate cu procesoare Kirin 980, adica fix cu ce se lauda acum Mate 20 PRO. Se pare ca vor fi si versiuni cu conectivitate 5G iar modelul superior va fi dotat cu 12GB memorie RAM. Ar fi o idee “fortata”, la ora actuala, o memorie de 6GB RAM este mai mult decat suficienta. Ce este peste, putem spune ca face parte din strategia de marketing a producatorilor.

Husa de silicon de mai sus, ne duce cu gandul si la un jack audio de 3.5mm, observam acest aspect daca ne uitam cu atentie in partea de jos. Avand in vedere ca cei de la Huawei au renuntat de mult la asa ceva, ar fi o veste buna daca am avea acces direct la o mufa pentru casti.

Exista doua orificii si sus, probabil ca este vorba despre senzori, ramane sa vedem cu exactitate ce anume se ascunde acolo. La ora actuala, circula mai multe randari legate de Huawei P30 si P30 Pro, cred ca sunt exagerate toate, acesta este si motivul pentru care nu am inserat asa ceva in articol.