Connect with us

Aplicatii telefoane Android

TOP 5 aplicatii Android in decembrie 2018

Published

on

TOP 5 aplicatii Android in decembrie 2018 – Dupa ce am incercat sa ne dam seama care sunt cele mai bune aplicatii care au meritat descarcate, instalate si folosite in 2018, haideti sa vedem cum se prezinta un scurt top al aplicatiilor pe luna decembrie, tot 2018.

De data aceasta, discutam despre 5 aplicatii destul de bune si nu despre 10, pur si simplu, oferta nu este prea generoasa in acest moment. Sunt in Google Play aplicatii pentru toata lumea, insa putine sunt cu adevarat utile.

1 – SpotyTube – Trending Viral Music Videos

Este o aplicatie pe care am descoperit-o recent si pe care am inceput sa o folosesc. Are o oarecare legatura cu YouTube, este totusi usor diferita. Mi-a placut ca ai acces la cele mai populare clipuri ale momentului (de pe YouTube) si ca sunt prezentate intr-un clasament. Din fericire, este inclusa si Romania in acest clasament.

Advertisement

TOP 5 aplicatii Android in decembrie 2018

Pe langa asta, aplicatia iti arata clipurile virale, cele mai populare melodii din Spotify (top 50 pe tari), dar si topul Billboard. Poti cauta artisti, genuri muzicale, iti poti salva melodiile preferate si le poti asculta in fundal. De fapt, toate clipurile pot rula in fundal, cu ecranul oprit sau cand rulati alta aplicatie. Clipurile sunt de pe YouTube si cred ca este o aplicatie care merita atentie. Este gratuita, se descarca de AICI.

2 – Wallpixel – 4K HD & Amoled Wallpapers

Astfel de aplicatii sunt printre cele mai populare, periodic apar unele noi care merita atentie. Aplicatia Wallpixel face parte din aceasta categorie. Sunt imagini de inalta rezolutie si nu isi pierd din calitate atunci cand le setezi pe ecranul principal.

TOP 5 aplicatii Android in decembrie 2018

Este impartita in mai multe categorii, exista imagini de fundal speciale si pentru cei ce au ecrane de tip OLED, AMOLED sau Super AMOLED. Poti chiar sa cauti un wallpaper ce contine in mare parte culoarea ta preferata! Este gratuita si se descarca de AICI.

Advertisement

3 – TouchBar for Android

Conform dezvoltatorului, aceasta aplicatie este inpsirata de sistemul de operare iOS, mai exact de TouchBar for iOS. Este destul de simpla si tot ceea ce face, este sa-ti ofere acces la o serie de setari rapide ce vor fi afisate in partea de jos a ecranului.

TOP 5 aplicatii Android in decembrie 2018

Dupa instalare, trebuie sa acorzi permisiunile si sa o setezi dupa bunul plac. Dupa activare, in partea de jos a ecranului, iti va aparea o mica iconita care din moment ce ai apasat-o, iti ofera control direct asupra unor functii ale telefonului. Se descarca de AICI.

4 – Unseen – No Last Seen
Este genul de aplicatie pentru cei ce vor sa aiba parte de intimitate. Mai pe scurt, aplicatia iti da posibilitatea sa citesti mesaje, fara ca expeditorul sa afle ca ai vazut notificarea sau ca ai citit mesajul.
TOP 5 aplicatii Android in decembrie 2018
Este destul de complexa si suporta aplicatii precum Messenger, WhatsApp, Instagram sau Viber, plus alte cateva care nu sunt foarte populare in Romania. Pe langa functiile enumerate anterior, aplicatia este capabila si de alte aspecte ce se ocupa de intimitatea utilizatorului. Este gratuita, se descarca de AICI.

5 – Photo Lab Picture Editor: face effects, art frames

Este poate cea mai buna aplicatie de editare foto si daca inca nu stiti de ea, va recomand sa o instalati si sa o folositi. Teoretic, ar merita si un review separat. Are un rating foarte mare in Google Play si a fost descarcata de peste 100.000.000 de persoane.

TOP 5 aplicatii Android in decembrie 2018

In general, toate telefoanele cu Android vin gata instalate cu un editor foto. Insa, acela este destul de sarac si iti ofera acces numai la functiila basic. Cu aceasta aplicatie, poti face practic orice vrei cu o fotografie. Probabil, se adreseaza in special persoanelor care petrec mult timp pe Instagram sau pe alte retele de socializare. Este gratuita si se descarca de AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. Alin

  decembrie 13, 2018 at 18:41

  Aici scrie exact contrariul:
  “? Notă
  – Aplicația poate solicita aplicației YouTube să redea videoclipuri
  – Pentru a se conforma termenilor de utilizare YouTube, SpotyTube NU poate reda muzică în fundal sau în timp ce se află în lockscreen”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des