Acasă Stiri Android Si Noutati Huawei prezinta senzorul de amprente integrat in ecranul LCD

Huawei prezinta senzorul de amprente integrat in ecranul LCD

0

Huawei prezinta senzorul de amprente integrat in ecranul LCD, asta s-a intamplat in cadrul HDC (Huawei Developer Conference) 2019. Nu este chiar un anunt nou si surprinzator. Cei de la OPPO discutau si ei despre aceasta tehnologie.

Cert este ca la ora actuala, producatorul chinez BOE, detine tehnologia cu ajutorul careia este posibila integrarea unui senzor de amprente sub un display LCD.

Acum, Huawei ne prezinta direct un telefon cu un ecran LCD si un senzor de amprente integrat. Imaginile le puteti vedea mai jos. Telefonul este protejat bine de tot si nu ne putem da seama despre ce este vorba, mai exact, din ce gama va face parte.

Nu ne dam seama nici daca totul este dezvoltat de la zero de catre Huawei, posibil ca tot BOE sa furnizeze ecranele LCD pentru telefoanele Huawei. BOE a mai colaborat cu Huawei, ei au furnizat o parte din panourile intalnite pe Mate 20 PRO sau telefonul pliabil (Mate X).

huawei prezinta senzorul de amprente integrat in ecranul lcd

Pana in acest moment, numai telefoanele cu display OLED sau AMOLED se laudau cu aceasta tehnologie. Insa, aceste telefoane au preturi maricele si sunt in special varfuri de gama sau oricum, preturile nu sunt tocmai mici.

Insa, este posibil ca in perioada urmatoare si in special incepand cu anul 2020, sa asistam si le telefoane mai ieftine cu o astfel de caracteristica. Ieftin ar inseamna sub 1000 de lei si probabil, mai multi producatori vor apela la aceasta solutie.

Huawei LCD smartphone with an on-screen fingerprint sensor huawei prezinta senzorul de amprente integrat in ecranul lcd

Oricum, nu cred ca telefoanele cu panouri AMOLED vor fi afectate de acest anunt si mai mult decat atat, acestea vor fi utilizate in continuare pe terminalele considerate varf de gama. Pana la urma, un AMOLED este superior unui LCD.

Este posibil ca si pretul telefoanelor mobile sa fie influentate, intr-un sens pozitiv. Un AMOLED costa mai mult fata de un LCD si ma gandesc in special la modelele mid-range. Pana si telefoanele chinezesti au inceput sa apeleze la display-uri cu amprenta integrata, UmiDigi X este un bun exemplu.

sursa

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here