Acasă Stiri despre telefoane

Camera de 108MP dezvaluita, posibil Xiaomi Mi Mix 4 cu filmare 6K

0

Camera de 108MP este o dezvaluita de catre cei de la Samsung, asta inseamna ca peste putin timp, vom vedea la primul telefon ce are trecut in dreptul specificatiilor, un asemenea senzor.

Productia noului senzor va incepe chiar la finalul acestei luni (august 2019). Ne intrebam si care ar putea fi primul telefon dotat cu asa ceva si mai ales, cand ar putea fi el lansat. Xiaomi Mi Mix 4, el ar putea purta titlul de “telefonul cu camera de 108MP”, posibil in luna octombrie, tot 2019.

Camera de 108MP ar urma sa fie cea principala, este foarte posibil ca Xiaomi Mi Mix 4 sa aiba si alti senzori foto. Imaginile rezultate vor avea o rezolutie foarte mare, claritate excelenta si perfecte pentru crop/editare foto.

Nici la capitolul video nu are de ce sa dezamageasca, ne asteptam la o captura ce sa ajunga pana la rezolutie 6K, 6016 x 3384 pixeli la 30 cadre pe secunda. Rezolutie impresionanta, la ora actuala maxim este 4K si 60 cadre pe secunda.

Senzor de 108MP:

Dimensiunea senzorului de 108MP este 1/1,33 ” (0,8μm), asta inseamna cu 125% mai mult fata de ISMPELL Bright GM1 de 48MP. Efectiv, este vorba despre un senzor de 27MP (pixeli de 1,6μm), tehnologia folosita este Tetracell.

XIAOMI MI MIX 4 (randare):

XIAOMI MI MIX 4

Samsung sustine ca rezultatele vor fi exceptionale, chiar si in conditii de iluminare slaba, ne vom putea “juca” si cu SMART ISO, asta inseamna ca ar permite adaptarea ISO in funcție de condițiile de iluminare. In fotografie, valoarea ISO dicteaza sensibilitatea senzorului la lumina.

Citeste si: Batalia pentru primul telefon cu camera de 64MP

sursa

REVEDEȚI PREZENTAREA
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
camera-de-108mp-este-o-dezvaluita-posibila-pe-xiaomi-mi-mix-4Camera de 108MP este o dezvaluita de catre cei de la Samsung, asta inseamna ca peste putin timp, vom vedea la primul telefon ce are trecut in dreptul specificatiilor, un asemenea senzor.Productia noului senzor va incepe chiar la finalul acestei luni (august 2019). Ne...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.