Acasă Stiri despre telefoane Huawei trage tare in Romania si apar mai vizibili pe eMag

Huawei trage tare in Romania si apar mai vizibili pe eMag

2

Huawei trage tare in Romania si apar mai vizibili pe eMag – Compania pare ca nici nu se resimte sau ca nu vrea sa se resimta dupa toate greutatile prin care trece si cel putin la noi in tara, par sa apese tot mai tare pe pedala de acceleratie.

Destul de recent, scriam despre telefoanele lor care apar la resigilate si multi utilizatori se plang de lipsa aplicatiilor Google. In momentul in care lansau P Smart 2021, spuneam ca astept sa ajunga si acesta la resigilate si unii dintre utilizatori sa dea retur fix pe acest considerent (lipsa aplicatiilot Google).

Asta deja se intampla, P Smart 2021 deja apare pe eMag la resigilate si cel putin pana acum, sunt cativa clienti care au acordat un rating minim din motivul expus mai sus. Si pe langa asta, multi intreaba daca are Google Play sau daca pot instala anumite aplicatii.

Ramane de vazut daca se vor aparea si alte unitati in zona de resigilate si tot cu acest motiv. Dar am observat ca cei de la Huawei Romania au inceput un parteneriat si mai strans cu eMag. Nu stiu daca si atunci cand te uiti la telefoanele produse de concurenta apare fereastra “Discuta cu un consultant Huawei” (foto sus).

Fie vanzarile produselor nu sunt chiar pe placul celor de la Huawei, fie din contra, ele merg bine si producatorul vrea sa se implice si mai mult in legatura cu clientul sau sa comunice mai mult si mai bine.

Apoi, tot pe eMag, apare o pagina dedicata pentru Huawei. Cand te duci pe pima pagina a magazinului si cauti sectiunea de telefoane mobile, vei vedea ca apare scris “Brand Shop Huawei”. Cand intram pe pagina respectiva, vedem inclusiv tutoriale de instalare a aplicatiilor, detalii despre garantia VIP si despre restul produselor sau serviciilor.

Cert este ca niciun alt producator nu mai are expunerea aceasta, categorie dedicata plasata in sectiunea de telefoane mobile de pe eMag.

sursa foto

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here