Connect with us

Huawei trage tare in Romania si apar mai vizibili pe eMag – Compania pare ca nici nu se resimte sau ca nu vrea sa se resimta dupa toate greutatile prin care trece si cel putin la noi in tara, par sa apese tot mai tare pe pedala de acceleratie.

Destul de recent, scriam despre telefoanele lor care apar la resigilate si multi utilizatori se plang de lipsa aplicatiilor Google. In momentul in care lansau P Smart 2021, spuneam ca astept sa ajunga si acesta la resigilate si unii dintre utilizatori sa dea retur fix pe acest considerent (lipsa aplicatiilot Google).

Asta deja se intampla, P Smart 2021 deja apare pe eMag la resigilate si cel putin pana acum, sunt cativa clienti care au acordat un rating minim din motivul expus mai sus. Si pe langa asta, multi intreaba daca are Google Play sau daca pot instala anumite aplicatii.

Huawei trage tare in Romania si apar mai vizibili pe eMagRamane de vazut daca se vor aparea si alte unitati in zona de resigilate si tot cu acest motiv. Dar am observat ca cei de la Huawei Romania au inceput un parteneriat si mai strans cu eMag. Nu stiu daca si atunci cand te uiti la telefoanele produse de concurenta apare fereastra “Discuta cu un consultant Huawei” (foto sus).

Fie vanzarile produselor nu sunt chiar pe placul celor de la Huawei, fie din contra, ele merg bine si producatorul vrea sa se implice si mai mult in legatura cu clientul sau sa comunice mai mult si mai bine.

Huawei trage tare in Romania si apar mai vizibili pe eMag

Apoi, tot pe eMag, apare o pagina dedicata pentru Huawei. Cand te duci pe pima pagina a magazinului si cauti sectiunea de telefoane mobile, vei vedea ca apare scris “Brand Shop Huawei”. Cand intram pe pagina respectiva, vedem inclusiv tutoriale de instalare a aplicatiilor, detalii despre garantia VIP si despre restul produselor sau serviciilor.

Cert este ca niciun alt producator nu mai are expunerea aceasta, categorie dedicata plasata in sectiunea de telefoane mobile de pe eMag.

sursa foto

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

2 Comments

2 Comments

 1. Anonim

  noiembrie 24, 2020 at 20:26

  E un risc sa mai cumperi un Huawei. E pacat sa dai o gramada de bani pe un telefon fara niciun acces la aplicatii.

  • Asa-iRomanu

   noiembrie 26, 2020 at 13:02

   Ai acces la toate aplicațiile. E greu sa citim si sa vizionam niște tutoriale le internet nu?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *