Acasă Stiri despre telefoane

Iata ce telefoane vor lansa cei de la Allview in anul 2016

2

Iata ce telefoane vor lansa cei de la Allview in anul 2016 – Normal ca ma numar si eu printre cei putini ce au primit de la Allview catalogul lansarilor din 2016 si chiar calendarul acestora, am facut poze si-l impartasesc cu voi.

Asa cum anuntam cu ceva timp in urma, in ianuarie avem Allview P8 Energy Mini ce ar putea fi GiONEE Marathon M5 Lite, in februarie posibil un nou telefon din gama Soul, martie – magic?, aprilie revine cu un nou terminal din gama Viper, mai ne aduce o tableta noua?, in iunie primim un telefon Allview cu Windows 10?, iulie ne aduce un design aparte, august vine si ea cu ceva nou din gama Xtreme, septembrie, prima luna de toamna vine cu ceva nou legat de camera foto…dar ce?, octombrie sa fie ceva cu proiector?, noiembrie sa ne aduca si un televizor nou Allview?, ultima luna, decembrie va veni cumva cu ceva tehnologie sa ne dea pe spate?

Interpretati imaginile cum credeti voi, interesant este totusi ca 2016 se anunta mai bun ca 2015 – cel putin la Allview dar sa speram ca si pentru toata lumea!

1 2 3 4

2 COMENTARII

  1. Am luat odata teapa cu Allview (P5Q) , am mai “furat-o” odata cu V1 Viper (prima varianta), apoi si cu Viper S si X1 Xtreme mini si m-am lecuit .

    Mai pui 100 LEI si iei un telefon infinit mai bun de la un producator “de marca” (de incredere sa zicem) sau iti comanzi ceva de calitate pe filiera chineza (Redmi , meilan2 , One+ samd).

    Suport firmware egal cu zero – enervant este ca pentru low-cost-uri se ofera .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.