Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Iata cum customizezi aplicatia de telefonie in stilul Samsung S6, LG G3,...

Iata cum customizezi aplicatia de telefonie in stilul Samsung S6, LG G3, etc

0

Este vorba de aplicatia “phone” “telefon” sau cum se mai numeste ea in functie de interfata de utilizator intalnita pe telefonul vostru, ca sa fiu mai clar, este vorba de aplicatia prin care initiem sau preluam un aple telefonic, pana la urma un telefon mobil il mai folosim si la asa ceva…

Ca sa fac o paranteza, citeam undeva ca numarul de mesaje scrise de tip SMS a scazut dramatic in 205 si in prima jumatate a lui 2016, desigur ca vinovate sunt aplicatiile de chat sau retelele de socializare care permit comunicarea gratuita, sau chiar apelurile telefonice via WiFi.

Revenind la aplicatia noastra, este vorba de “ExDialer – Dialer & Contacts”, aplicatie care se gaseste in Google Play, este gratuita, are multe setari si alte module si teme ce se pot atasa. 

Nu are pic de reclama inauntru si din cate vad, notele in Google Play sunt mari, asta inseamna ca este utila, de altfel observ ca a fost descarcata si instalata de peste 10 milioane de utilizatori.

Screenshot_20160824-193419

Desigur ca eu o gasesc utila pentru cei ce au un sistem de operare clasic si fara posibilitatea unei customizari, imi place ca se pot instala multe teme gratuite ce-ti transforma zona de “dialer” intr-una ce seamana cu cea de pe LG G3, Samsung Galaxy S6, etc. Sunt practic foarte multe teme gratuite si module pentru aceasta aplicatie, setarile sunt si ele numeroase, avantajul pentru cei ce nu cunosc limba engleza este acela ca are si suport pentru limba romana.

Eu am instalat-o si mai jos vedeti cam cum arata dar si care sunt principalele setari, cum adaugati teme sau module (plugin)

In primul rand, o descarcati de AICI, o instalati si o porniti (functioneaza separat de aplicatia de telefonie default)

Pentru a descarca restul modulelor optionale dar recomandate, trebuie sa intrati in setarile aplicatiei, tot de acolo aveti acces la temele deja prestabilite, insa puteti descarca multe altele gratuite tot din Google Play. Avand si meniu in limba romana, este destul de usor de setat si de configurat. Aplicatia, interfata si setarile, pot fi vazute mai jos:

-pentru a ajunge la zona de setari, trebuie sa faceti swipe in jos cand va aflati in dialer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here