Iata cum se instaleaza corect o folie din sticla

Iata cum se instaleaza corect o folie din sticla – Am observat ca multi se tem sa-si instaleze singuri o folie din sticla si cred ca este o procedura greoaie si ca necesita cunostinte. Nimic mai fals, o folie din sticla se monteaza foarte simplu si aproape ca se monteaza singura, asa cum veti vedea in clipul demonstrativ de mai jos, clip in care arat cum mi-am instalat singur o folie din sticla pe telefonul meu si in acelasi timp vedeti cum filmeaza (se putea si mai bine) un Huawei P8 Lite, telefon foarte popular la noi in tara. Clipul este filmat cu un Huawei P8 Lite.

CITESTE SI:  Deblocare Samsung Cont Google prin FRP Samsung 2016

20150817_165146

De cele mai multe ori, in cutiuta foliei din sticla gasiti si un servetel umed imbibat cu alcool izopropilic, servetel ce trebuie folosit deoarece trebuie sa degresati ecranul foarte bine. Daca nu gasiti un astfel de servetel, puteti folosi o solutie speciala pentru ecrane LCD sau un servetel imbibat usor cu spirt.

Apoi, stergeti cu un servetel uscat bine ecranul si asigurati-va ca nu exista impuritati pe ecran si in niciun caz nu atingeti cu degetele ecranul.

Articolul continua dupa reclama:

Folia se va monta singura! Iata cum:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=iavy9wKnvfg&feature=youtu.be[/wpsm_video]

 

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Seteaza diverse functii pentru butonul home al telefonului cu Android

Seteaza diverse functii pentru butonul home al telefonului cu Android – Iata...
Citeste tot

6 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *