Acasă Tutoriale telefon Iata cum se instaleaza corect o folie din sticla

Iata cum se instaleaza corect o folie din sticla

6

Iata cum se instaleaza corect o folie din sticla – Am observat ca multi se tem sa-si instaleze singuri o folie din sticla si cred ca este o procedura greoaie si ca necesita cunostinte. Nimic mai fals, o folie din sticla se monteaza foarte simplu si aproape ca se monteaza singura, asa cum veti vedea in clipul demonstrativ de mai jos, clip in care arat cum mi-am instalat singur o folie din sticla pe telefonul meu si in acelasi timp vedeti cum filmeaza (se putea si mai bine) un Huawei P8 Lite, telefon foarte popular la noi in tara. Clipul este filmat cu un Huawei P8 Lite.

20150817_165146

De cele mai multe ori, in cutiuta foliei din sticla gasiti si un servetel umed imbibat cu alcool izopropilic, servetel ce trebuie folosit deoarece trebuie sa degresati ecranul foarte bine. Daca nu gasiti un astfel de servetel, puteti folosi o solutie speciala pentru ecrane LCD sau un servetel imbibat usor cu spirt.

Apoi, stergeti cu un servetel uscat bine ecranul si asigurati-va ca nu exista impuritati pe ecran si in niciun caz nu atingeti cu degetele ecranul.

Folia se va monta singura! Iata cum:

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=iavy9wKnvfg&feature=youtu.be[/wpsm_video]

 

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here