Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Aplicatii speciale pentru CyanogenMOD

Aplicatii speciale pentru CyanogenMOD

0

Aplicatii speciale pentru CyanogenMOD – CyanogenMOD este fara indoiala varianta cea mai raspandita cand vine vorba de versiuni customizate ale sistemului de operare Android si in cele ce urmeaza am sa va pun la dispozitie cateva aplicatii speciale pentru versiunea CyanogenMOD, aplicatii ce nu ar trebui sa lipseasca de pe telefonul sau tableta ce ruleaza aceasta versiune customizata.

Toate aceste aplicatii si teme sunt disponibile gratuit in Google Play si sunt universale insa in functie de modelul telefonului/tabletei exista aplicatii speciale pentru modelele respective.

CM Apps

Este o aplicatie gratuita ce contine la randul ei o lista de aplicatii indispensabile sistemului de operare customizat.

Apollo, Next camera, Camera, widget pentru ceas, DSP manager, file manager, sound recorder, calculator, lanterna sau imagini de fundal.

Descarca aplicatia.

CyanogenMod ROMs

Cu aceasta aplicatie poti verifica daca exista o versiune de CyanogenMOD pentru telefonul sau tableta ta urmand ca ulterior sa instalezi versiunea daca doresti dar poti si sa actualizezi CWM, TWRP sau fisierele root.

Descarca aplicatia.

CM Downloader

Aplicatie ce ofera diverse setrai si customizari pentru cei ce au CyanogenMOD instalat.

Descarca aplicatia.

Cyanogen Camera

Cea mai apreciata si descarcata camera pentru CyanogenMOD. De cele mai multe ori, aplicatiile de camera instalate de catre producatori nu functioneaza pe CM si atunci intervine necesitatea de a instala aceste aplicatii speciale pentru camera.

Descarca aplicatia.

Teme speciale pentru CyanogenMOD

wer

Lista temelor si link download AICI.

Lista aplicatiilor diverse si speciale pentru CyanogenMOD este disponibila AICI.

Acestea sunt numai cateva dintre aplicatiile generice, insa in functie de telefonul sau tableta voastra pot fi disponibile aplicatii dedicate modelului, aplicatii ce sunt disponibile in special pe diverse forumuri.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here