baterie

Pareri cashmobile.ro, alt site care iti cumpara telefonul

Pareri cashmobile.ro, alt site care iti cumpara telefonul

Pareri cashmobile.ro, alt site care iti cumpara telefonul – “Vrei sa vezi cat face telefonul tau? Vinde rapid si sigur”. Asa suna o reclama de-a lor, se pare ca este inca un concurent pentru cei de la flip.ro. Probabil ca este o nisa ce prinde in Romania si observ ca este din ce in ce mai populara.

Sa spunem ca este o varianta pentru cei ce nu vor sa-si vanda telefonul pe olx.ro. Insa, este adevarat ca de multe ori, poate ca pe OLX vor putea sa-l dea la un pret mai mare in comparatie cu ce ofera aceste noi platforme. Un alt dezavantaj este dat de faptul ca nu sunt foarte multe modele acceptate.

Dupa ce le cumpara de la tine, probabil ca ei le aranjeaza si le vand mai departe. Au o platforma prin care le cumpara si una prin care le vand. Ce modele de telefoane poti sa vinzi? Adica ce cumpara ei…

Pareri cashmobile.ro – iti cumpara telefonul

Pareri cashmobile.ro, alt site care iti cumpara telefonul

Din pacate, momentan nu accepta decat Apple, Samsung, Huawei sau Xiaomi. Este adevarat ca probabil acestea sunt cele mai populare modele si nu vor sa se complice cu altceva. Haideti sa luam la intamplare un model si sa vedem cat obtinem pe el. Am luat ca exemplu un XIAOMI REDMI NOTE 10S cu 128GB stocare.

Pareri cashmobile.ro, alt site care iti cumpara telefonul

Din start, ne spun ca putem obtine pe el pana la 550 lei! Nu este cam putin? Pe olx.ro il gasim la preturi cuprinse intre 700 si 1000 de lei (SH sau nou). Ei (cashmobile.ro) iti dau pe el pana la 550 lei daca este intr-o conditie foarte buna si 450 lei daca este buna. Nu accepta telefoane care au anumite probleme de functionare sau ecranul spart, furate sau gasite.

Deci, sa spunem ca poate primesti mai putin pe el in comparatie cu cat ai lua daca l-ai vinde pe olx. Dar pe de alta parte, este o metoda ceva mai civilizata si buna de luat in seama daca ai nevoie mai repede de bani si pe olx nu gasesti rapid un cumparator.

Acum, sa vedem ce telefoane putem cumpara de la ei. Lista nu este foarte bogata, probabil ca sunt la inceput de drum. Am selectat din oferta lor un XIAOMI REDMI NOTE 10 PRO cu 64GB stocare. Cashmobile il vinde la un pret de 999 lei. Sa spunem ca in acest caz, este o oferta ok, adica gasim oferte asemanatoare si pe olx.ro.

Pareri cashmobile.ro, alt site care iti cumpara telefonul

Avantajul in acest caz este ca riscul de a te pacali este aproape zero, ma gandesc ca poti da de ei daca ceva nu este ok. Spre deosebire de cineva care te poate pacali mai usor pe alte platforme, adica iti pot vinde telefoane cu ceva probleme pe care le vei descoperi ulterior.

Pareri cashmobile.ro – Ca o concluzie, nu as da un verdict si nu as spune ca recomand sau ca nu recomand acest fel de platforme in detrimetul altora. Sunt oferte si oferte pe toate platformele, ramane la alegerea clientului si la capacitatea de negociere.