Iata si cea mai completa aplicatie Android de bancuri din Google Play – Este intitulata simplu “Bancuri” si probabil este cea mai buna si mai completa aplicatie de acest gen din magazinul Google Play. Reuneste peste 5500 de bancuri, altele noi fiind adaugate zilnic si impartite in mai multe categorii. Din cate am observat, aceasta aplicatie e fost descarcata de peste 10.ooo de ori si comentariile din magazinul de aplicatii sunt majoritatea pozitive.

tr123 Iata si cea mai completa aplicatie Android de bancuri din Google Play

Deci, daca vreti sa va mai si inveseliti, puteti descarca gratuit aplicatia “Bancuri” de AICI. Iata si descrierea din Google Play:

Aici găsiţi cea mai bună, veselă şi complexă aplicaţie de bancuri din Romania, contine PESTE 5500 de bancuri si sunt adaugate zilnic altele noi.

Aplicatia functioneaza atat OFFLINE cat si online.

Aplicatia va aduce pe ecranul telefonului una dintre cele mai complete si noi liste de bancuri romanesti si poante structurate in peste 21 de categorii sugestive.

Categoriile: Alinuta, Animale, Ardeleni, Olteni, Moldoveni, Armata, Avocati, Betivi, Bula, Calculatoare, Deochiate, Diverse, Doctori, Ion si Maria, Politicieni, Politisti, Seci, Sir si John, Soacre, Blonde, Romanesti.

Din interiorul aplicatiei puteti vizualiza toate bancurile fara a avea nevoie de o conexiune la internet, astfel ca oriunde va aflati sa aveti o lista bogata cu glume la dumneavoastra.

Aplicatia va ofera un catalog de mesaje amuzante gata de citit in orice moment.
Va multumim ca folositi aplicatia si va dorim “Distractie Placuta”!

Bancurile sunt culese de pe internet, pot contine greseli de ortografie sau duplicate.

Aplicatia nu este insa recomandata celor mici deoarece poate contine si cuvinte neadecvate varstei.

CITESTE SI:  Aplicatia Messenger Kids este oficiala, parintii au controlul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord