Ulefone Be touch 2 va avea parte de preturi speciale in perioada urmatoare

Ulefone va organiza inca o runda de reduceri-flash pentru varful de gama in materie de smartphone-uri cu touch ID, Ulefone Be touch 2, pe data de 1 septembrie. Pretul va fi de numai 179.99 $.

Evenimentul se va desfasura precum celelalte doua anterioare organizate de Ulefone, la acelasi pret special, in 20-30 de magazine speciale. Diferenta este ca in masura in care platiti 179.99$, in intervalul orar 17:00- 19:00 GMT+8 pentru Uefone Be Touch 2, la magazinele selectate, veti primi telefonul garantat la acest pret!

7878

Desi brandurile chinezesti au lansat mai multe modele de telefoane in ultimele luni, Ulefone Be Touch 2 ramane unul dintre cele mai performante modele de pe piata, cu specificatii de top, ce include elemente precum chipset-ul MTK6752 1.7GHz, scanner-ul frontal de amprenta digitala, display-ul de 5,5 inch cu o rezolutie 1080p, camera foto Sony IMX214 de 13 MP, display-ul protejat de sticla 2.5D si cadru metalic pentru protectia telefonului.

Articolul continua dupa reclama:

Saptamana trecuta, Ulefone a anuntat vanzari ce au depasit pragul de 100.00 de unitati pentru modelul Ulefone Be Touch 2 in toata lumea, tari precum Statele Unite, Rusia, Spania si Germania fiind cele mai importante piete de desfacere.

CITESTE SI:  LG G6 review, da, deja avem la dispozitie primul material video

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=J81i8eQsvGo[/wpsm_video]

[wpsm_video]https://www.youtube.com/watch?v=B_xWSKc7Y1U[/wpsm_video]

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

UMi Z anuntat oficial, vine cu doua camere foto, iata cateva pareri si pret

UMi Z anuntat oficial, vine cu doua camere foto, iata cateva pareri...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *