Acasă Stiri Android Si Noutati Inca o data, iOS versus Android, dar in anul 2019

Inca o data, iOS versus Android, dar in anul 2019

0

iOS versus Android, o dilema mare si de multa vreme. Desigur, cei ce sunt fani Android asa vor ramane, valabil si invers. Insa, nu despre asta este discutia. In ultimii 2 sau 3 ani, telefoanele iOS au inceput si ele sa ofere functii sau caracteristici care erau disponibile numai pe cele ce rulau sistemul de operare Android.

Ma refer la incarcarea wireless, camere cu filmare 4K, rezistenta la apa si alte cateva caracteristici. Chiar si asa, la capitolul functii/dotari si customizare, tot nu se pot compara cu terminalele ce ruleaza sistemul de operare Android. Este adevarat ca sistemul de operare iOS, pare mai bine optimizat si consuma mai putine resurse. Nu veti vedea prea curand un iPhone cu 12GB memorie RAM, asa ceva exista deja in oferta Android.

Si nu veti vedea un iPhone cu o asemenea cantitate de memorie RAM, deoarece nu au nevoie. Se descurca bine si cu 3GB sau 4GBRAM. Telefoanele cu iOS au destui fani si fara indoiala, sunt bune, fiabile, performante si isi pastreaza pretul. Trebuie sa fim sinceri si sa recunoastem, primul telefon cu adevrat inteligent, a fost un iPhone (ianuarie 2007)! Pe de alta parte, sa ne amintim cateva aspecte. Telefoanele Apple, au fost primele care au renuntat la jack-ul audio si au introdus un notch de mari dimensiuni!

Dar, cine vrea customizare completa, preturi pentru toate buzunarele, functii si caracteristici pe care nu le gaseste pe un iPhone, se va indrepta catre Android! Are sistemul de operare oferit de catre Google mai multe avantaje fata de iOS, in 2019? Da, fara indoiala. Si le-am expus intr-un clip video scurt, il vedeti si voi mai jos:

iOS versus Android

REVEDEȚI PREZENTAREA
Rating
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here