Acasă Stiri Android Si Noutati Telefonul fara butoane si fara porturi, VIVO Apex 2019

Telefonul fara butoane si fara porturi, VIVO Apex 2019

5

VIVO Apex 2019 este un telefon ce ar putea sa ne surprinda, motivele sunt destul de multe. Inca o data, observam ca cei de la VIVO sunt in stare sa gandeasca un design nou, nu este prima data cand se intampla asta. Desi la ora actuala VIVO este o companie mare, daca vor continua asa, vor ajunge tot mai sus.

Anul trecut, ne-au surprins cu VIVO Nex Dual Display, dar si cu modelul Nex. Telefoane super dotate, cu design de tip “full screen”, fara notch si cu preturi competitive. Modelul VIVO Apex 2019, ar putea sa ne surprinda inca o data. Si asta se va intampla peste numai 2 zile, in data de 24.01.2019. Compania a lansat o campanie interesanta. Fanii pot atinge telefonul, dar nu-l pot vedea:

Desi conform randarilor, telefonul VIVO Apex 2019 arata excelent, multi nu stiu ca el ascunde si alte secrete. Astfel, se pare ca va fi primul smartphone fara butoane si fara porturi! Fara jack audio, fara USB, fara butoane de volum! Ramane de vazut cat de bine va fi primit acest tip de telefon, trebuie sa recunoastem ca este unic. Se va vinde bine, va avea “priza” la public, alte companii vor incepe sa adopte acest tip de design? Sunt intrebari pentru care nu avem inca raspunsuri.

VIVO Apex 2019 – promo video

Detalii tehnice legate de VIVO Apex 2019, nu se cunosc pentru moment. Oricum, este clar ca va fi super dotat si probabil, va include un procesor super puternic, functii noi si multa memorie RAM. Conform randarilor, observam doua camere foto principale, un display edge to edge cu o diagonala mare si cam atat. Fara butoane, fara porturi, fara jack audio, fara senzor de amprente.

Ramane sa aflam pretul si toate specificatiile, telefonul va fi prezentat in data de 24.01.2019.

5 COMENTARII

  1. Dacă acest model ar fi fost o premieră a celor de la Apple atunci cred că această idee “fără porturi” ar fi fost adoptată în mod orbește și de către alte companii. Personal îmi displac telefoanele fără jack, fără usb sau cu breton…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here