Connect with us

Stiri despre telefoane

Inca o imagine penibila cu Samsung Galaxy S10 PLUS

Published

on

Probabil, Samsung Galaxy S10 PLUS, este cel mai atractiv telefon ce urmeaza a fi lansat in prima parte a acestui an. Zvonurile si tot felul de imagini, au inceput sa apara inca de acum multe luni de zile. Au fost prezentate tot felul de imagini, mai mult sau mai putin credibile. De ceva timp, au inceput sa apara tot felul de presupuse imagini, multe publicatii online au preluat pozele si le-au postat.

Acum, putem discuta despre inca o astfel de imagine in care apare un presupus Samsung Galaxy S10 PLUS. Sa spunem ca este una penibila. Si nu ne legam de telefon, de aspectul lui. Este vorba numai despre modul in care este facuta aceasta poza, locul in care apare telefonul si restul circumstantelor.

Ganditi-va cat de puternica este compania Samsung si la faptul ca exista prototipuri de Samsung Galaxy S10 PLUS, fara indoiala. Insa, cine este atat de naiv incat sa creada ca un angajat al companiei este lasat sa se plimbe prin trenuri sau prin metrouri cu un astfel de prototip?

Advertisement

Imaginea vrea sa ne dea de inteles ca cineva se plimba cu metroul sau alt mijloc de transport, tinea in mana un fix un Samsung Galaxy S10 PLUS si apoi, alta persoana gaseste un cadru bun, scoate telefonul mobil si face o poza. Apoi, aceasta poza este postata pe o retea de socializare sau chiar direct pe un site de profil. Mai mult, telefonul pare a fi tinut fix in asa mod, incat sa se obtina cel mai bun cadru.

Samsung Galaxy S10 PLUS

In acest sens, exista mai multe teorii. Ori imaginea este cat se poate de falsa, ori cei de la Samsung isi lasa angajatii in mod intentionat sa foloseasca in public un prototip al celui mai asteptat telefon al momentului, fie acel angajat nu tine cont de nimic si expune telefonul, caz destul de putin probabil.

Revenind la noi in tara, cei de la Samsung deja dedica o pagina acestui model de telefon. Nu listeaza practic produsul, insa este posibil ca in data de 20.02.2019 sa o faca.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
4 Comments

4 Comments

 1. Costel

  ianuarie 18, 2019 at 13:08

  Dar nu așa sa întâmplat și la celelalte telefoane Samsung înainte de lansare !????!!!????????
  Dar și la alte firme gen xiaomi, huawei și iphone. .?

 2. Toma Bogdan

  ianuarie 18, 2019 at 13:15

  Daca poza e adevarata, atunci telefonul are marginile cam mari

 3. Costel

  ianuarie 18, 2019 at 13:25

  Nu cred ca este adevărată. …înclin sa cred ca este un fals

  Dar nu înțeleg este vreo isterie de a ști dinainte? ?? Şocul o sa fie la preț ???

 4. yoyo

  ianuarie 18, 2019 at 13:25

  nu samsung a facut acea pagina ci altex/mediagalaxy. de ce, nu stiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des