Connect with us

Stiri despre telefoane

Xiaomi face inca un pas in Europa! De data aceasta, in Paris

Published

on

Xiaomi face inca un pas important in Europa si de data aceasta, este un pas mare. Astazi, 18.01.2019, producatorul chinez va deschide incepand cu ora 13.00, inca un magazin in Paris. Comunicatul oficial al celor de la Xiaomi, suna cam asa:

“Este timpul sa redefiniți luxul. Cel mai mare magazin Mi se va deschide la Champs-Élysées, la Paris, în ziua de 18 ianuarie, ora 13:00! Este dis-de-dimineață chiar acum la Paris și fanii noștri sunt deja aliniați!” Pe contul de Twitter, au postat chiar si cateva imagini interesante:

Automat, apare iarasi vechea intrebare: Xiaomi va sosi in mod oficial si in Romania? Probabil ca da, insa nu se stie cand. Pana in acest moment, nu exista informatii oficiale in acest sens. In Ungaria, sunt prezenti (in mod oficial) incepand din vara anului trecut.

Advertisement

Xiaomi in Paris:

Sunt si cateva oferte interesante pentru cei prezenti in Paris. Astfel, Xiaomi Pocophone F1 are un pret promotional de 320E, Mi Max 3 costa 220E, Xiaomi Mi 8 ajunge sa coste numai 380E. Magazinul pe care il vor inaugura astazi, nu este primul, insa este cel mai mare. Anul trecut, la finalul lunii mai, a fost inaugurat primul magazin din capitala Frantei.

Asa cum deja stiti, in Romania, sunt mai multe magazine care se folosesc de numele Xiaomi, chiar si magazine fizice. Acesta a fost deschis in Sibiu, la finalul lunii martie 2018, dar nu este un magazin oficial. Un magazin oficial, inseamna automat si preturi mai mici fata de revanzatori, accesorii si poate cel mai important aspect, un posibil service autorizat.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Costel

    ianuarie 18, 2019 at 12:25

    La noi cu întârziere k de obicei ?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des