Acasă Stiri Android Si Noutati Inca o promotie gearbest, de data asta este dedicata iubitorilor de fotbal!

Inca o promotie gearbest, de data asta este dedicata iubitorilor de fotbal!

0
nofollow

Desigur ca fotbalul este subiectul principal in aceasta perioada si nu este primul magazin ce se agata de acest subiect, am mai scris despre alte oferte asocialte cu acest sport si se pare ca este o strategie buna pentru magazine.

Gearbest.com este unul dintre magazinele importante ce vinde tot felul de electronice, astazi ei vin asa cum spuneam cu o noua campanie in care aparent multe produse sunt reduse, am vazut ca au si o parte in care isi prezinta ofertele din depozitele UE, campanie asociata cu UEFA Euro 2016.

Am sa vorbesc putin despre aceste produse existente pe teritoriul UE, marele avantaj este acela ca aceste produse sunt scutite de taxe sau de TVA si sunt chiar multe produse disponibile in cadrul acestei ramuri a campaniei.

67 Inca o promotie gearbest, de data asta este dedicata iubitorilor de fotbal!

Telefoanele mobile sunt si ele prezente si sunt chiar multe la numar, de la Ulefone sau Xiaomi si pana la UMI, Oukitel sau Doogee, observ pentru prima data si telefoane refurbished, este cazul modelului Elephone P8000.

XiaoMi Mi4S 4G costa 336 USD

Doogee X6 costa 56 USD

Oukitel K4000 PRO la 91 USD

UMi touch la 147 USD

Elephone P8000 la 143 USD

Oukitel U8 Universe la 99.99 USD

XIAOMI RedMi Note 2 la 129.99 USD

Ulefone Power la 1520USD

676767 Inca o promotie gearbest, de data asta este dedicata iubitorilor de fotbal!

Pe langa telefoanele mobile, mai sunt prezente tabletele, ochelarii 3D VR, camerele sport de actiune, camera auto, drone, sau dispozitive de tip TV BOX cu Android.

Chuwi Hi8 Pro, tableta cu procesor Intel si Windows costa 89.89 USD

Tableta Teclast X70 R cu pret de 52.81 USD

Onda V919 cu 32 GB stocare la un pret de 134 USD

Teclast Tbook 11 2 in 1 Ultrabook la un pret de 206 USD

VR BOX TS-3D02 – ochelari 3D VR la pretul de 14.85 USD

SJCAM SJ5000X 4K – camera sport cu supert 4K la un pret de 110.79 USD

MINI 0805 – camera video auto are un pret de 59.50USD

Este interesant ca cei de la gearbest.com aduc in fata multe produse cu pret de numai 0.99 USD, ochelari, acumulatori, piese de schimb pentru drone, huse pentru telefoane, folii din sticla, accesorii pentru biciclete sau diverse alte gadgeturi marunte.

67676767676767 Inca o promotie gearbest, de data asta este dedicata iubitorilor de fotbal!

Promotia este foarte complexa si cuprinde chiar multe categorii, imi este greu sa le prezint pe toate. Insa, am mai remarcat urmatoarele oferte ce fac parte din diverse categorii de produse, toate fiind aflate in depozitele UE:

Drona JXD 509G 5.8G sau Cheerson CX – mini drona cu pret de numai 18 dolari, diverse piese pentru multe modele de drone, de la camere foto si pana la acumulatori sau unelte speciale, carduri de memorie, dispozitive pentru extindrea semnalului WiFi, aspiratoare automate si produse pentru gradina sau camping, termometre cu infrarosu, creioane 3D sau imprimante cu gravura laser.

6767555 Inca o promotie gearbest, de data asta este dedicata iubitorilor de fotbal!

Toate aceste produse sunt parte a campaniei speciale si sunt scutite de taxe deoarece provin din UE, toata campania este vizibila in pagina magazinului.

7777 Inca o promotie gearbest, de data asta este dedicata iubitorilor de fotbal!

Apoi apar produsele din alte depozite sau campania speciala dedicata Xiaomi in cadrul careia sunt prezente de la telefoanele mobile si pana la boxele cu bluetooth sau camere sport de actiune si bratari fitness, apoi promotia generala cuprinde alte categorii de produse.

Am impresia ca este una dintre cele mai complexe promotii din ultima vreme si asta deoarece sunt chiar multe produse si tot felul de gadgeturi.

Aceste produse ce nu se afla in depozitele de pe teriroriul UE au o pagina separata in cadrul campaniei, ea poate fi accesata AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here