baterie

Inel inteligent Samsung Galaxy Ring lansare si detalii

Inel inteligent Samsung Galaxy Ring lansare si detalii

Inel inteligent Samsung Galaxy Ring lansare si detalii, discutam putin despre un gadget destul de nou in peisaj, am impresia ca vom incepe sa auzim tot mai des despre astfel de gadgeturi, unele care ar putea inlocui cu succes un  smartwatch sau o bratara fitness.

Si deja exista cateva lansari de acest gen, insa trebuie sa-i asteptam si pe cei mari cu ofertele lor! Conform sursei, Samsung Electronics se pregateste sa intre pe piata dispozitivelor purtabile cu un nou produs inovator: Galaxy Ring. Acest inel inteligent ar putea fi lansat cel mai devreme in trimestrul al treilea al anului urmator, desi exista si posibilitatea ca lansarea sa aiba loc in primul trimestru al anului 2025.

Este inca in stadiul de dezvoltare avansata, ceea ce inseamna ca echipa de ingineri lucreaza la optimizarea tehnologiei inainte de a trece la productia in masa. Samsung planuieste sa ofere Galaxy Ring in patru dimensiuni diferite, pentru a se potrivi cu diverse grosimi ale degetelor utilizatorilor.

Inel inteligent Samsung – inca putin si il vom vedea!

Inel inteligent Samsung Galaxy Ring lansare si detalii

Acest lucru este similar cu abordarea altor companii din industrie, cum ar fi Oura Ring din Finlanda, care ofera nu mai putin de opt dimensiuni diferite.

Producatorul deja  colaboreaza cu mai multe companii de componente, inclusiv Doosung Tech si Korea Seongjeon. Aceasta colaborare sugereaza ca inelul ar putea veni cu o serie de caracteristici avansate, desi detaliile specifice sunt inca necunoscute.

Inel inteligent Samsung Galaxy Ring lansare si detalii

Ne asteptam ca un inel inteligent Galaxy Ring sa ofere o gama larga de senzori care vor permite monitorizarea diverselor aspecte legate de sanatate si conditia fizica. Aceste date ar putea fi accesate printr-o aplicatie pentru telefon (probabil in Galaxy Health), oferind astfel utilizatorilor o imagine detaliata a starii lor de bine.

Inel inteligent Samsung Galaxy Ring lansare si detalii

Dimensiunea actuala a inelului este considerata prea mare pentru a fi comercializata imediat. Echipa de dezvoltare lucreaza la implementarea cat mai multor functii in dispozitiv, urmand ca in etapa de productie in masa sa fie redusa dimensiunea inelului.

Micutul gadget ar urma sa vina cu functii de dispozitiv medical. Daca producatorul decide sa urmeze aceasta cale, lansarea ar putea fi amanata pana in 2025, deoarece certificarea pentru dispozitive medicale poate dura pana la 12 luni.