Instalare Android 4.3 Stabil Pe Samsung Galaxy S3

376

Se stie ca varianta oficiala de Android 4.3 pentru Samsung Galaxy S3 le da mari batai de cap utilizatorilor ce s-au plans de performanta slaba a telefonului, autonomia scazuta a bateriei, lag, probleme cu conexiunea WiFi, momente cand telefonul nu raspunde la comenzi, etc.

Din fericire, cei de la Cyanogenmod, comunitatea ce ofera cele mai bune versiuni custom de firmware pentru Android a rezolvat aceasta problema prin lansarea versiunii  cm-10.2.0 pentru versiunea  i9300, un rom stabil ce se misca fluent si nu are problemele versiunii oficiale.

Versiunea este valabila numai pe versiunea internationala a telefonului Samsung Galaxy S3 I9300, nu incercati pe alt model de Samsung sau pe alt telefon Android.

-Aceasta versiune necesita root pe dispozitiv (tutorial AICI)

-Aceasta versiune necesita si instalarea unui custom CWM Recovery (tutorial AICI -folositi doar tutorialul instalarii CWM ! nu si instalarea de ROM)

-Posibil sa pierdeti garantia aparatului !

Instalare Android 4.3 Stabil Pe Samsung Galaxy S3

Inainte de toate este recomandat sa faceti cu ajutorul unui manager de fisiere (sau alta metoda) un backup complet.

Bateria aparatului trebuie sa fie incarcata suficient, driverii instalati corect pe computer.

1- Dupa ce ati facut root si ati instalat CWM pe telefon, conectati-l la calculator prin intermediul cablului USB si copiati pe un card extern noul ROM cm-10.2.0-i9300.zip de AICI (nu dezarhivati) si gapps-jb-20130813-signed.zip de AICI (nu dezarhivati)

2- Opriti telefonul

3- Reporniti-l in CWM apasand tastele Vol sus / Home / Power.

4 – Daca ati mai avut pe telefon alta versiune de Android customizata, (CM, MIUI, etc) lansati Wipe Data / Factory Reset apoi Install ZIP / Choose ZIP from External Storage si alegeti sa instalati prima oara noul ROM cm-10.2.0-i9300.zip apoi gapps-jb-20130813-signed.zip iar dupa finalizarea instalarii celor doua cautati si lansati Reboot System Now.

5 – Daca veniti direct de pe un firmware oficial Samsung  intai instalati cm-10.2.0-i9300.zip apoi gapps-jb-20130813-signed.zip apoi faceti Wipe Data / Factory Reset dupa care lansati Reboot System Now.

Instalarea dureaza max. 1 minut iar primul boot poate dura mai mult.

Daca se doreste, se poate instala interfata Touch Wizz din Google Play, speciala pentru CM, pe care o puteti activa din meniu-setari -teme.

WWW.ANDROIDRO.RO NU ISI ASUMA NICIO RASPUNDERE PENTRU EVENTUALELE ANOMALII SAU DEFECTIUNI CE POT INTERVENI CA URMARE A FOLOSIRII TUTORIALELOR SAU INFORMATIILOR PUBLICATE PE SITE! www.androidro.ro nu-si asuma nicio responsabilitate pentru lipsa de acuratete a continutului, greseli sau erori editoriale!

CITESTE SI:  Samsung S8 si S8 PLUS primesc acum in Romania Android Oreo

5 COMENTARII

  1. Am scris in articol ca este vorba despre o versiune Cyanogenmod, se poate scoate si instala un firmware original.

  2. Salut!
    Am instalat pe al meu Galaxy S3 I9300 atat versiunea 4.4 cat si versiunea 4.3 stabila (cyanogen) – ambele de pe acest site – insa am o problema in ambele cazuri: nu-mi functioneaza camera “Can’t connect to the camera”. Imi plac foarte mult cele doua versiuni, telefonul se misca super. Ce as putea sa fac sa functioneze camera? Multumesc!

  3. Multumesc pentru promptitudine! Am incercat cu diverse aplicatii insa imi spune ca este o eroare la camera. Deci nu merge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord