baterie

Telefoane TD Tech sau cum vrea sa scape Huawei de restrictii

Telefoane TD Tech sau cum vrea sa scape Huawei de restrictii

Telefoane TD Tech sau cum vrea sa scape Huawei de restrictii – Huawei face telefoane bune, asta stim cu totii. Mai stim ca pana acum 2 ani de zile, se lupta de la egal la egal cu alte nume mari in domeniu, aceasta “lupta” era pentru podium.

Dar de cand cu restrictiile pe care le-a primit din partea S.U.A, Huawei nu prea mai este ce a fost si ma refer la divizia de telefoane mobile. Prea putine modele noi lansate anul acesta. Si cele aparute nu au nici Google la bord si nici macar conectivitate 5G. Cu toate ca ele sunt telefoane mobile performante si frumoase, lipsa 5G poate speria anumiti utilizatori.

Insa, se pare ca cei de la Huawei au gasit o portita si este posibil ca anul viitor sa apara telefoane TD Tech. Aceasta este tot o companie din China si se pare ca ei sunt cei care vor primi telefoane de la Huawei si le vor vinde sub alt brand. Automat, daca sunt vandute sub alta denumire, pot folosi tehnologie 5G. Ramane sa vedem daca au liber si la Google.

Telefoane TD Tech – N8 PRO

Telefoane TD Tech sau cum vrea sa scape Huawei de restrictii

De fapt, la ora actuala, exista un smartphone care se numeste TD Tech N8 Pro (foto sus). Acesta este la baza un Nova 8 PRO. Unele surse spun ca aceasta practica va fi tot mai conuna in viitor, dar trebuie sa steptam sa vedem daca vor putea sa le vanda si prin alte regiuni, adica nu numai in China.

TD Tech – Huawei Mate 40E

Telefoane TD Tech sau cum vrea sa scape Huawei de restrictii

Observ ca anul acesta cei de la Huawei s-au concentrat foarte mult pe gadgeturi precum ceasuri inteligente sau laptopuri, insa nu stiu daca acestea sunt suficiente pentru a genera venituri mari. Cei de la TD Tech vor fi nevoiti sa aplice pentru o licenta Google Services. Daca o vor obtine si daca vor putea sa vanda in afara Chinei, probabil ca Huawei se va bucura. Mai ramane insa o problema…Vor fi clientii reticienti cand vor auzi de un brand nou?