baterie

Instaleaza pe orice telefon camera de pe Allview X4 Soul Infinity Plus

Instaleaza pe orice telefon camera de pe Allview X4 Soul Infinity Plus

Instaleaza pe orice telefon camera de pe Allview X4 Soul Infinity Plus, este vorba despre aplicatia de camera de pe varful de gama Allview.

Aplicatia este disponibila in format apk. (link la final) si merge instalata pe orice telefon cu MediaTEK, nu conteaza modelul procesorului sau producatorul telefonului, nu aveti nevoie de root.

O intrebare buna ar suna in felul urmator: “De ce as instala pe telefon o aplicatie Allview?”

Este simplu de raspuns. Cei de la Allview, chiar au ok aplicatia de camera pe telefoanele lor scumpe, se vede ca au lucrat la ea si ofera utilizatorului mai multe optiuni fata de aplicatia standard MTK pe care o intalnim pe multe telefoane cu astfel de procesor.

De altfel, un review al camerei de pe acest telefon, poate fi citit AICI.

Aplicatia in format apk. este testata personal pe 3 telefoane si este perfect si complet functionala. Am incercat-o pe un Ulefone Future cu Helio P10, Maze Alpha cu Helio P25 si iHunt Like 3 Pro cu MT6737.

In galeria foto de mai sus, ati putut observa interfata si setarile disponibile. Este fix aplicatia de pe X4 Soul Infinity Plus, versiunea aplicatiei este V7.0.02_702.

Pentru a o putea instala, trebuie sa o copiati in memoria telefonului, sa acordati telefonului permisiunea de a instala fisiere din surse necunoscute si apoi, o puteti instala si folosi. Nu functioneaza pe telefoanele cu procesoare Qualcomm Snapdragon!

Se descarca de AICI.