Connect with us

Stiri despre telefoane

Intrebare – Mai sunt acum valabile garantiile la quickmobile.ro?

Published

on

Intrebare – Mai sunt acum valabile garantiile la quickmobile.ro? Totul pleaca de la articolul de ieri, spuneam acolo ca cei ce opereaza acest magazin au intrat in procedura de faliment.

Nu este o veste buna, am observat ca multi se bucura. Si nu este o veste buna din mai multe motive, nu-l discutam acum pe cel moral si despre faptul ca nu este chiar ok sa te bucuri de raul altuia.

Un magazin mare in minus inseamna o concurenta mai mica, la pachet cu acest aspect vin si alte neajunsuri. Oferta mai mica, preturi mai mari, etc. Oricum, piata din Romania nu duce deloc lipsa de magazine ce vand telefoane mobile sau alte gadgeturi, asta este clar.

Advertisement

Desi garantia produselor a fost principala nemultumire a clientilor quickmobile de-a lungul timpului, se ridica acum un alt semn de intrebare, legat si el tot de garantii.

Site-ul quickmobile ramane “in picioare”, problema ar fi ca nu mai este operat de Electro Distribution SRL ci de Euro Retail Tech SRL, asta se intampla inclusiv in Emag Marketplace (conform sursei).

Iata ce spune nwradu: “Este motiv însa sa va întristați. De ce este veste rea? Pentru ca am impresia ca garanțiile tuturor celor ce au cumparat de la vechea firma nu mai sunt valabile. În fond, garanția nu este la Quickmobile.ro, site-ul, ci la persoana juridica din spatele sau, cea cu cod fiscal și adresa și cont bancar. Iar daca acea firma este în faliment și, se aude, cu datorii de 39 de milioane de lei, mult noroc să mai rezolvați ceva acolo.

Advertisement

Este posibil sa nu fie afectate toate garanțiile. Electronicele obținute de ei pe canal oficial pentru România probabil au garanția la un service independent. Cate telefoane, tablete, brațari, baterii și altele sunt aduse de ei pe canale gri, adică importate din altă țara fara susținerea distribuitorilor oficiali pentru România, știu doar ei și cumparatorii lor, ca de obicei scrie pe cutie.”

Ramane de vazut ce sa va intampla cu garantiile, speram sa nu avem nevoie de acele hartii!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des