Lenovo Lemo K3 varianta K30-w nu este un telefon proaspat lansat, insa este totusi un 4G cu specificatii tehnice decente si pret destul de bun, chiar mic as putea sa spun. Din cate imi dau seama, nu “stie” foarte multe benzi 4G, este compatibil FDD-LTE 1800/2100MHz dar si 3G WCDMA 900/2100MHz. As spune ca procesorul si ecranul sunt punctele sale forte, asta deoarece nu avem aici un MediaTEK, cei de la Lenovo au ales o solutie teoretic mai buna, un Snapdragon.

Qualcomm MSM8916 Snapdragon 410 este procesorul de pe acest Lenovo Lemo K3 si este un quadcore Cortex A53 ce ruleaza la frecvente de pana la 1.2GHz, din pacate sistemul de operare a ramas Android KitKat si posibil sau nu ca cei de la Lenovo sa faca ceva in privinta asta. Chiar daca producatorul ne duce cu gandul la o lamaie si asta direct din denumirea produsului, Lemo este disponibil si pe alb, in caz ca cineva nu prefera culoarea galbena.

Iata si tabelul cu specificatii tehnice:

[komper pid=140 category=1]

Desigur ca atunci cand a aparut, acest model de la Lenovo parea mai interesant, insa si acum poate fi fara discutii o alternativa la telefoanele chinezesti cu pret mic si cu specificatii tehnice asemanatoare, asta pentru cei ce se tem de firme mai necunoscute si de platforma MediaTEK.

iii Lenovo Lemo K3 (K30-w) un telefon 4G cu pret chiar bun!

 

Avem asadar un pret bun, specificatii tehnice decente pe platforma Snapdragon, conectivitate DualSIM, sunet STEREO pentru cei mai pretentiosi la acest capitol si un design mai mult decat ok. Lenovo Lemo K3 este acum la o promotie si oferta completa poate fi vazuta AICI.

Lenovo Lemo K3 (K30-w) un telefon 4G cu pret chiar bun!

3 COMMENTS

  1. …nu recomand….are un mare lag…de cate ori deschid orice browser se conecteaza la niste pagini dubioase de unde sa cumpar prin sms niste chesti..nu poti dezistala nimic de pe el..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree