Acasă Stiri despre telefoane

NO.1 D6, un nou smartwatch, diferit fata de ce am vazut pana acum

0

NO.1 D6 este noul smartwatch ce abia asteapta sa fie lansat, informatia o am oficial chiar din partea companiei. Cu toate astea, am vazut ca inca nu a aparut la ei pe site nicio informatie legata de el, posibil cat de curand sa fie si el introdus pe site alaturi de multimea de ceasuri inteligente din oferta lor.

Am prezentat multe produse ale companiei NO1, companie din China specializata in productia de ceasuri inteligente darsi de telefoane mobile, am chiar si cateva marteriale de review pentru aceste ceasuri inteligente chinezesti, categoria speciala unde puteti afla multe informatii legate de aceste gadgeturi este aici.

Spuneam ca inca nu am infeormatii clare cu privire la specificatiile tehnice sau pret, insa am primit un set de poze din care putem vedea totusi cateva detalii legate de acest nou NO.1 D6:

Asa cum vedem din galeria foto de mai sus, NO1 D6 este diferit de ceasurile inteligente pe care le-am prezentat eu pana acum, avem un design nou si au renuntat cel putin la acest model la ecranul rotund, diferente sunt si la nivel de sistem de operare, asta deoarece de acum se pare ca ceasul va rula direct sistemul de operare Android Lollipop si nu un sistem de operare rudimentar ca pana acum.

Desigur ca este posibil ca acest sistem de operare sa fie si el customiat si adaptat pentru acest tip de dispoitive, imi place ca vad si cele 3 taste capacitive la baza ecranului, taste care vor facilita utilizarea. Ramane de vazut cum sta NO1 D6 la capitolul specificatii tehnice si dotari, pot spune ca sunt chiar curios. Astept cu nerabdare si informatii despre pret, revin imediat cu un articol atunci cand am detalii.

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.