Acasă Stiri Android Si Noutati LG mai aduce o inovație pe piața după ce a făcut primul...

LG mai aduce o inovație pe piața după ce a făcut primul telefon cu adevărat modular

0

După lansarea lui LG G5 telefon cu ceva noutăți si menit revoluționeze piața prin designul lui modular și multitudinea de accesorii compatibile, se pare ca LG mai aduce o inovație prin integrarea senzorului de amprente în sticla de protecție a ecranului. Prin aceasta tehnologie dezvoltata de LG Innotek divizia celor de la LG ce se ocupa de proiectarea și dezvoltarea de noi tehnologii, compania dorește în principal subțierea telefoanelor dar și sa scape de senzorul de pe spate puțin inestetic dar și mai expus în afară.

Prin plasarea senzorului sub sticla ecranului, acesta va fi protejat de eventuale lovituri sau umezeala și de asemenea folosind aceasta metoda se poate renunța la butonul home fizic care conținea senzorul în cazul altor producători.

maxresdefault LG mai aduce o inovație pe piața după ce a făcut primul telefon cu adevărat modular

Evident ca aceasta metoda va fi folosita si de alți producători dat fiind faptul ca LG duce “tratative” cu o serie de companii, iar de anul viitor cel mai probabil vor aparea primele telefoane cu aceast detaliu incorporat. Pe partea de functionalitate, compania a anuntat ca senzorul este la fel de precis ca si unul pozitionat in mod curent pe telefoanele ce beneficiaza de aceasta tehnologie. Prin aceasta metoda scade si posibilitatea defectarii senzorului, el fiind capsulat in interior si astfel nu este expus la socuri, umezeala, grasime sau uzura.
646x404 LG mai aduce o inovație pe piața după ce a făcut primul telefon cu adevărat modularDaca vorbim si de aspectul telefonului, se poate renunta fara probleme la butonul “home” fizic, el fiind inlocuit de taste capacitive iar dimensiunile telefonului pot fi reduse prin eliminarea acestui buton chiar daca ecranul ramane la fel de mare, astfel putem vedea telefoane mai compacte cu ecrane mari care sa ocupe aproape toata partea din fata a unui smartphone.

Probabil ca vom vorbi si de telefoane mai subtiri, in special cele ce au pozitionat senzorul pe spatele telefonului, el fiind “ingropat” intr-un mic locas in ecran iar in acest fel nu va fi afectata grosimea telefonului. Ramane de vazut cine si mai ales cand aceasta tehnologie va fi folosita, insa este un pas inainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here