Life Hacks, o aplicatie interesanta din care invatam lucruri noi! Este buna totusi in cazul in care utilizatorul stie limba engleza, in caz contrar, ar face bine sa o invete 😉 Oricum, nu trebuie sa stii la perfectie engleza pentru a intelege esentialul.

Este draguta si destul de cuprinzatoare, am butotnat-o cateva minute si probabil ca dezvoltatorul va adauga din cand in cand noi informatii. Practic, avem de-a face cu ceva de genul “tips&tricks”, exista cateva categorii care de indata ce sunt deschise, ofera iinformatii destul de utile.

Spre exemplu, din categoria “tehnology tricks” putem afla ca bateria telefonului isi dubleaza autonomia daca o introducem in congelator sau cum putem accesa YouTube in cazul in care este blocat pe Google Chrome.

Din categoria “food&drinks”, aflam ca amestecand alcoolul cu cola dietetica ne imbatam mai repede decat in cazul in care il amestecam cu cola normala.

CITESTE SI:  Noul Allview AVI cu interactiune vocala in limba romana

Din categoria “daily-life solutions”, aflam printre altele ca cerneala poate fi scoasa de pe haine cu pasta de dinti sau ce sa facem in cazul in care am pus apa la fiert si deasupra apare spuma.

Acestea sunt numai cateva dintre informatii, fiecare categorie are multe pagini cu informatii, sunt nu mai putin de 10 categorii. Technology tricks, food & drinks, health & fitness, daily-life solutions, money saver, life tips, party hacks, survival, brainy si extras.

Mai jos, vedeti interfata aplicatiei, la finalul articolului gasiti link pentru descarcare.

Poate fi descarcata de AICI, este gratuita.

2 COMENTARII

  1. “putem afla ca bateria telefonului isi dubleaza autonomia daca o introducem in congelator”…de unde naiba scoateti aberatiile astea?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord