Life Hacks, o aplicatie interesanta din care invatam lucruri noi!

Life Hacks, o aplicatie interesanta din care invatam lucruri noi! Este buna totusi in cazul in care utilizatorul stie limba engleza, in caz contrar, ar face bine sa o invete ­čśë Oricum, nu trebuie sa stii la perfectie engleza pentru a intelege esentialul.

Este draguta si destul de cuprinzatoare, am butotnat-o cateva minute si probabil ca dezvoltatorul va adauga din cand in cand noi informatii. Practic, avem de-a face cu ceva de genul “tips&tricks”, exista cateva categorii care de indata ce sunt deschise, ofera iinformatii destul de utile.

Spre exemplu, din categoria “tehnology tricks” putem afla ca bateria telefonului isi dubleaza autonomia daca o introducem in congelator sau cum putem accesa YouTube in cazul in care este blocat pe Google Chrome.

Din categoria “food&drinks”, aflam ca amestecand alcoolul cu cola dietetica ne imbatam mai repede decat in cazul in care il amestecam cu cola normala.

Articolul continua dupa reclama:

Din categoria “daily-life solutions”, aflam printre altele ca cerneala poate fi scoasa de pe haine cu pasta de dinti sau ce sa facem in cazul in care am pus apa la fiert si deasupra apare spuma.

CITESTE SI:  Fidget Hand Spinner, jucaria care face furori in Romania are aplicatie

Acestea sunt numai cateva dintre informatii, fiecare categorie are multe pagini cu informatii, sunt nu mai putin de 10 categorii. Technology tricks, food & drinks, health & fitness, daily-life solutions, money saver, life tips, party hacks, survival, brainy si extras.

Mai jos, vedeti interfata aplicatiei, la finalul articolului gasiti link pentru descarcare.

Poate fi descarcata de AICI, este gratuita.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

De ce nu avem inca Samsung Galaxy S6 NEO si MINI? Vor fi lansate?

De ce nu avem inca Samsung Galaxy S6 NEO si MINI? Vor...
Citeste tot

2 Comentarii

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *